29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo te terase .Na njoj se osim nogometa održavalo i ljetne priredbe na otvorenom. Kad bi završila šk. god. tu su učenici pokazivali svoja dostignuća u recitiranju. ..Stariji su pak tu znali i zaplesati.Pogledajte, molim vas, ovaj betonski zid na vrhu, iznad ovog od klesanog kamena. Tu smo se znali popeti i smjestiti na jednoj platformici pa se međusobno gađali kestenima, kojih ovdje ne nedostaje.
Citat: milić - 04.09.2014., 20:24:18Evo te terase .Na njoj se osim nogometa održavalo i ljetne priredbe na otvorenom. Kad bi završila šk. god. tu su učenici pokazivali svoja dostignuća u recitiranju. ..Stariji su pak tu znali i zaplesati.Pogledajte, molim vas, ovaj betonski zid na vrhu, iznad ovog od klesanog kamena. Tu smo se znali popeti i smjestiti na jednoj platformici pa se međusobno gađali kestenima, kojih ovdje ne nedostaje.Ah ova terasa, evocira uspomene iz mladosti...Tamo negdje taman iza totalnog mraka, 1991. godine, bili valjda neki lokalni izbori, štajaznam, uglavnom HDZ organizovao nekakvu priredbu tu na Pehlinu, a treba kao nekakva muzika, pa ja uletio kao gitarista čisto slučajno. A znao sam svirati jednu i pol stvar, ali zato cijelu "Mojoj majci", olitiga "Ružu Hrvatsku" od Kazališta. I to smo svirali neprekidno jedno 20 puta za redom. Tako da sam svirao za HDZ. (Pa što?!? Bio sam mlad i trebao mi je novac! Rekoh sebi bolje da sam sve to priznam, nego da me jednom netko otkrije i ucjenjuje. A u ovo doba internet-krađa svakojakih golišavih slika zvijezda raznih, ju never nou...)