29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovdje miješeš kope i špade. Memorijal i muzej je zbog fašističkog zločina kojeg ni ti kao mrzitelj Tita vjerojatno ne poričeš (iako tko zna, čudni su putevi ... ), i kojeg se ne smije zaboraviti, a ima još i živih potomaka mnogo mlađe dobi koji pamte svoje pretke i doći će tamo. A vjerojatno bih i ja i Elvis došli da je vrijeme otvaranja pogodnije. Ionako idemo na svaku procesiju, zar ne?
A ča se tiče vremena otvorenja ja van se iskreno čudin čemu se vi čudite. Na otvorenje su pozvani onisti ki to moraju obavit va radno vreme i čigov opis radnega mesta podrazumjeva "nazočit" takoven dogajanjan. Još arivaju doma javit:"Niš ne kuhaj, tu j za jist koliko got će ki. Ću i za pasa prnest malo pršuta!"
Na otvorenje su pozvani onisti ki to moraju obavit va radno vreme i čigov opis radnega mesta podrazumjeva "nazočit" takoven dogajanjan. J
biv jedan stov za stolni tenis, ping-pong su ga niki zvali,
Odjevena je u flajdru - [...]Prodavali su prašćiće teške oko dvadesetak kila te za njih davali usmenu garanciju. Sjećam se da je negdje krajem sedamdesetih jedan prašćić uginuo i drugi put, kad su se moji požalili na to, bez problema dali su drugoga. Sada to [...]rade koljači puno humanije haha, pneumatskim šiljkom u glavu.Eto, o tom odnosu sam vam htio malo napisati i pokušao objasniti, ako smo se razumjeli.
Citat: milić - 06.04.2015., 20:04:10Odjevena je u flajdru - [...]Prodavali su prašćiće teške oko dvadesetak kila te za njih davali usmenu garanciju. Sjećam se da je negdje krajem sedamdesetih jedan prašćić uginuo i drugi put, kad su se moji požalili na to, bez problema dali su drugoga. Sada to [...]rade koljači puno humanije haha, pneumatskim šiljkom u glavu.Eto, o tom odnosu sam vam htio malo napisati i pokušao objasniti, ako smo se razumjeli.Ja sam mislio da se takva haljina zvala "flajda" ? Moji jednom kupili prasca, već velikog kojeg je trebalo samo par mjeseci "dohraniti" .. kada se on počeo čudno ponašat, kao da je bolestan .. i pozovu moji veterinara u strahu da će im propast investicija. Dođe veterinar pregleda i kaže da je u pitanju sasvim zdrava "trudna" svinja imali smo jedno 5-6 malih prašćica za koji mjesec.Pneumatski? Zar nije na barut? Tj kapisle sa barutom koje ispale ne metak, nego 10-tak cm velik klin? Takvog je barem imao moj barba, mesar. Nisam siguran ali kao da su koristili iste kapsule kao oni "starter" pištolji
Milić je kriv kaj neću više jist ni pršutića ni klobasice.Na tako nježan način me je podsjetiv da je to baš od tih simpatičnih beštijic ke triba ubit da bin ja žderala.