29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Od jučer drvena statua mlikarice krasi sredošte Studene.Nije baš ono - vau ali dobro je.Komentari na sam izgled su uglavnom pozitivni ali je jedan bio i - Ajoj! A tako je to kad si umjetnik pa svako može iznijeti stav.Jedan moj prijatelj bi rekao Barbika nosi mlijeko, Barbika kosi...Ma živjela ti nama Mlikarice sto lit!
da čak i sveci imaju patnički izraz lica, jer to su sveci robova
likovima iz romana Isaca Asimova
hoću, ako mi obećaš da ćeš ono što napravim izložiti u Studeni
A što bi tek gđa Helga rekla na Rajkovu skulpturu onog ružnog čovika va Strmašćici, na ulazu va Klanu?
Citat: HELGA - 04.09.2019., 12:59:43hoću, ako mi obećaš da ćeš ono što napravim izložiti u StudeniSve mi se više sviđaš! Rukavica je bačena i prihvaćam izazov na neviđeno.Ča bi rekli nikad na plesu "na samo":- Ala da jih vidimo!
" ne stoj kot drvena Marija"Sad san sigur da nisi dugo od Studenke. Malo ki more ta izraz stavit na pravo misto.Komać čekan da te upoznan, sa ili bez uratka.Jutros, ko po običaju, sam pričao s mojim ujakom pa mu spomenuh naše dopisivanje i moje iznuđeno!? pristajanje na izlaganje tvoga djela. Obećao mi je pomoć u izlaganju tvoga rada.Ti si na potezu!