29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da li još itko može vjerovati kriznim stožderima nakon ovog
Citat: z355ko - 06.04.2020., 14:54:27da li još itko može vjerovati kriznim stožderima nakon ovogBoris Johnson nije vjerovao pa eto ga na intezivnoj. Ni Trump nije vjerovao ....
o tim će se lažnim vijestima još čuti
no dadakle na sceni je takozvani specjalni rat ili kako to još vole reći asimetrični ratu svakoj ovoj vijesti ima istineistina je da korona virus postoji i da je zarazna i da ima umrlih od korona virusa i da su neki poznati ljudi zaraženi, možda neki i umruistina je da je korona virus postojao i lani, da je i lani bio zarazan, i da je lani bilo umrlih od korona virusa i da su neki poznati ljudi vjerojatno bili zaraženi, možda su neki i umrlinovi virus? da, svake godine se malo promijeni i bude novišto je sada drugačije?sada to znamo jer je iz nekog razloga to važnije nego lanineko je stvorio panikuusporedbe jasno pokazuju da je u najugroženijim krajevima u Italiji ukupna smrtnost manja nego lani za isti period, ali sada je to strašnonažalost ljudi umiru i umirat će, to je istinai mi se možemo zaraziti i umrijeti, ali to nije vijest, to će se i tako dogoditi prije ili kasnijei da ponovimhrabar čovjek umire jednom, kukavice svaki danmožeš se ti sakriti pod krevet, pokrit se jastukom ipak nećeš pobjeći sudbini
ne sve i ne svidakle u većini država postoje upozorenja i preporukea samo je u nekim diktaturaa što se tiče liječnika to je posebna priča, oni su dužni postupati kako im se zapovjedi,dio su hranidbenog lanca i treba ih razumjeti, a oni rijetki koji su se usudili progovoriti drugačije,šikanirani su(opet). Nisu crne ovce toliko drugačije, nego su sve bijele previše isteuostalomnisam rekao da je neko glupnego sam stavio drugo mišljenje, pritom sam stavio mišljenja poznatih autoriteta i to ne kao rekli su, već autentične videozapise, a ti sam odluči kome je za vjerovati
da , ovo sada još nema obilježja gulagaiako su neki osnovni uvjeti već zadovoljeniono zna se kapoznaju se granicesamo još da ostanemo bez osnovnih potrepština