29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma to stoji. Sve je to krivo postavljeno. Ali politika ne želi izvanredno stanje u svojoj vladavini. Proći će to ovako. Ali poslije se treba zalagati da se sve to zakonski riješi. Naravno. Mene jedino uopće ne smeta ni ograničenja kretanja ni samoizolacija ni praćenje mobitela potencijano bolesnih ljudi dok su u izolaciji. Naravno SAMO njih i dok je ugroza. Ali dok se ne donesu zakonski akti i regulira situacija osobnog sam mišljenja da se sad stvara bespotrebna psihoza totalitarnog nekog režima, fašizma, policijske države i što sve ne. Idemo ovo odraditi ljudski i s što manje žrtava. A kad završi onda možemo svi na ulice i tražiti da se ti zakoni srede više jednom za svagda.Na kraju krajeva zar u saboru ne sjede NAŠI predstavnici? Ničiji drugi već izabrani predstavnici stanovništva naše države i onih koji imaju našu putovnicu. Eto. Rat nikada nije proglašen a ja imam papir koji kaže suprotno i ima pečat države. Ništa se nije promijenilo, a na žalost ni neće.Znači slažem se s UN-om. Ali situacija je čupava. Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk
Citat: Magnum - 31.03.2020., 13:46:35Ma to stoji. Sve je to krivo postavljeno. Ali politika ne želi izvanredno stanje u svojoj vladavini. Proći će to ovako. Ali poslije se treba zalagati da se sve to zakonski riješi. Naravno. Mene jedino uopće ne smeta ni ograničenja kretanja ni samoizolacija ni praćenje mobitela potencijano bolesnih ljudi dok su u izolaciji. Naravno SAMO njih i dok je ugroza. Ali dok se ne donesu zakonski akti i regulira situacija osobnog sam mišljenja da se sad stvara bespotrebna psihoza totalitarnog nekog režima, fašizma, policijske države i što sve ne. Idemo ovo odraditi ljudski i s što manje žrtava. A kad završi onda možemo svi na ulice i tražiti da se ti zakoni srede više jednom za svagda.Na kraju krajeva zar u saboru ne sjede NAŠI predstavnici? Ničiji drugi već izabrani predstavnici stanovništva naše države i onih koji imaju našu putovnicu. Eto. Rat nikada nije proglašen a ja imam papir koji kaže suprotno i ima pečat države. Ništa se nije promijenilo, a na žalost ni neće.Znači slažem se s UN-om. Ali situacija je čupava. Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalktrebao si pogledati bujicu i slušati što kaže dr Gajski, nema ugroza, bar ne od nekog covid19 virusaveća je opasnost top kojim se puca na komarce
Ihihih, ovo moram prenest s Facbook-a ( ) :
Jbg Magnum, al je puno više invalida rata u onih koji nisu bili na prvoj crti nego stvarnih. Kako kaže ona pjesma - za ideale ginu budale. Ne može biti točnije