29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ali zavist? Jok.
I kakve veze tvoje ustajanje ujutro ima sa babom kojoj je "lažna bankarica koja joj je provjeravala novčanice" uzela 250 tisuća kuna?
ki je tako nem i bedast nerabe mu šoldi!! amen!
Da, još da bi bilo zanimljivije, HRVI u penziji. Punoj invalidskoj.
Sjećate se scene iz Alana Forda kada policija pendreči Jeremiju?http://www.jutarnji.hr/munjevita-reakcija-policije-uhitili-umirovljenika-koji-je-krao-cedevitu-pa-se-potukao-sa-zastitarkom/1321797/
Ni ja ne bih držao tolike pare u banci. Doma, u čarapu. Za sitne kamate riskirat da mi ih proguta mrak. Hoćeš Ljubljansku banku, Riječku, Credo... i onda se natezat i stajat satima u redu da dođeš do svog novca, kao da moliš milostinju.
Zato sve što imaš treba uložiti u sebe. Tu ne mislim na školovanje i te monade.
Citat: fusher - 27.03.2015., 21:52:06ki je tako nem i bedast nerabe mu šoldi!! amen!Po tome, ti bi trebao bit barem milijunaš. ne palin se na šoldi, više na opuki, kamik, gredi, se ča zaslužin staren va kući...ako operu onaj porez na nekretnine tužna mi majka
ne palin se na šoldi, više na opuki, kamik, gredi, se ča zaslužin staren va kući...ako operu onaj porez na nekretnine tužna mi majka
Citat: milić - 28.03.2015., 21:30:14Zato sve što imaš treba uložiti u sebe. Tu ne mislim na školovanje i te monade.
Citat: magnum.cro - 28.03.2015., 21:33:47Citat: milić - 28.03.2015., 21:30:14Zato sve što imaš treba uložiti u sebe. Tu ne mislim na školovanje i te monade. a Miliću Miliću, nemoj biti sebičan, treba ponekad uložiti i u voljene