29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
E neka joj je.Neka im je svima!Mona jedna 250 kila kuna držat doma. Ja doma nemam ni 250 kuna, a kamoli to brdo životinjica....
Citat: magnum.cro - 27.03.2015., 14:04:25E neka joj je.Neka im je svima!Mona jedna 250 kila kuna držat doma. Ja doma nemam ni 250 kuna, a kamoli to brdo životinjica....Zavist- jedan od 7 smrtnih grijeha. To što netko nešto ima (vjerojatno pošteno stečeno), a ja nemam i zbog toga se veselit tuđoj nevolji... Nekako ne vjerujem da ih je bakica nezakonito stekla. Ako ima 77 godina, pretpostavka da je od toga barem dvadesetak u penziji. Uz dobru penziju i male životne potrebe da se ta suma lako uštedit. E sad, što će joj tolika lova. Na onaj svijet ih ne može uzet, a na ovome ih očito ne misli trošit.Ja (i dobar dio nas ovdje) ustajem ujutro prije 6, radim po cijeli dan, vraćam se kući navečer, nerjetko i po mraku da bih doma imao 250 kn.
Ako ima toliku penziju, mogla je onda to držat u banci kao svi penzioneri, a ne doma.
ki je tako nem i bedast nerabe mu šoldi!! amen!
Citat: magnum.cro - 27.03.2015., 21:35:59Ako ima toliku penziju, mogla je onda to držat u banci kao svi penzioneri, a ne doma.Neki ljudi imaju averziju prema bankama ... stara devizna štednja i tako to ...
Citat: fusher - 27.03.2015., 21:52:06ki je tako nem i bedast nerabe mu šoldi!! amen!Prevaranti prevare i mlađe a kamoli ne staricu od 77 godina ...
Već se to dešavalo puno puta, ne kužim ljude, dala joj je da joj "provjeri novčanice"?!
Citat: magnum.cro - 27.03.2015., 21:57:57Već se to dešavalo puno puta, ne kužim ljude, dala joj je da joj "provjeri novčanice"?!A što je tu čudno .. 77 godina vjerojatno napola senilna, a skoro sigurno naučena da vjeruje službenicima ...
Pod broj jedan, koja zavist?! Komentirao sam genijalnu ideju držanja 250 tisuća kuna doma. Tuđa nesreća, kažeš? Neka joj je, da ponovim.
rekal bi đuro glogoši da "jeb'o branitelja u penziji koji nije uštediJo dvjetapedes'iljada kuna"