29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
hote lepo v'rit..drugo san mislel pitat! pred čuda let, kad se gre od rukavca prama stanićen, kakoveh 500 metri od raskršća zgorun, 30ak metar od cest na desnen kraje, bila je jena ogromna ploča na nosačeh, neš kodabi koš za košarku, samo ploča 3x3 metri i bez koša...neki podsvjesni glasi mi govore da je to bilo za odbijanje radiovalova a po drugeh glaseh da su po ten štimali torpedoti v'reke....danas tega više ni, nisan doduše šal gledat ako je ostalo va šume kakov trag, al z cesti se nevidi...jazbac ti si onako svetski čovek mogal biš ča znata, ja i jena slika ku san našal kopajuć za slikun tega bog kraj cesti
Citat: madcox - 24.08.2014., 23:47:00Za Beto se zna da se kolači rade iz praška već godinama A kad ste zadnji put čuli da je sanitarna zatvorila neku slastičarnicu? Naravno da niste jer kada se radi iz praha nema ni trovanja (barem ne akutnog, odnosno kratkoročnog)
Za Beto se zna da se kolači rade iz praška već godinama
dobro, to stoji. a i pred jeno leto-dve su nabavili i makinu ka stari kolači osuši i stori va prah ki se meša opet z pastami za storit-------> frišku tortu
tako nekako to danas zgleda....samo mi i daje ni jasan ta zid od kamika.. a ovo ću naknadno,to mi je 50 metar od kući ...
Što se Studene tiče na listi su :