29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ča se tiče tega kružnega cela štorija je da je izvođač va banane, nima atesti za asfalt, niki ne oteje za njega delat a imaju ugovor z HC (il ki već) tako da HC nesme nikega drugega zet. sad...
http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Opatija/Saina-Visim-ponosno-jer-sam-uspio-sprijeciti-grabez-novcaForza Jazbac!
»Veli pusni čovek« Damir Zrinšćak došao je na genijalnu ideju da se sredstva koja su proračunom osigurana za ovu manifestaciju uplate njemu direktno, jer će od sada on biti organizator. Čudi me da se još poneki ugostitelj s područja općine nije toga sjetio?! Općinskim novcem financirati događanje u njegovom lokalu, a članovi Pusnega odbora će dokle izigravati majmune i zabavljati ljude da troše i piju - govori predsjednik Pusnega odbora tvrdivši kako se Zrinšćak sada zbog općeg zgražanja javnosti učinjenim, opravdava na način da mu je Šaina ukrao pet tisuća kuna koje je trebao dobiti.
Judi su 50 let delali za niš, a sad će to preuzet neki i delat za šoldi. Pa neka dela. Mi više nećemo.