29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Kada vam je okupljanje za RIKU JELENA u Klani?
vratio se Željko iz Barbarige , može dogovor?zasad je dogovoreno da to bude subota u popodnevnim satima, najbolje da se nađemo u Klani u 18 sati. Vi se možete okupiti negdje dolje i zatim čoporativno dolepršati u Klanu. Za tovljenje bi trebalo kontaktirati Riječanku, ako će se ona pobrinuti za "tikvice , patliđane , mrkvu za roštilj, a kako je to već uobičajeno. Riječanka, ideš? Tekuću problematiku rješava svako sam ili ima na zalihi ličkih proizvoda?
kancelarka je odgovorila: “Ako ste zabrinuti za zapadnu kulturu, morate je sami sačuvati. Mnogi građani niti ne znaju što je zapadna kršćanska kultura, a stalno se žale na to kako muslimani bolje poznaju Kuran. To je smiješno.”
Ovako im se možda stigneš pridružiti a onako ...
Ja svoga obrezat neću. Bolje neka me odmah za gornju glavu skrate
Zapadna kultura podrazumijeva da te nitko neće bičevat zbog konzumacije alkohola ili kamenovat do smrti zbog nedajbože preljuba.
prenosim jedan članak koji je u stilu teorije urote, no nekako , hm, sve je više u stilu prakse urote, tek da se dobije još pokoja informacija, provjerite je li to istinito ili nije?
ZaključakUkoliko pogledamo oko sebe, čini se kao, da se Kalergijev plan ostvaruje. Vidimo da se Evropa već naveliko spaja sa Trećim svetom. Svake godine ima na hiljade međurasnih brakova.