29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Meni se sve čini da ćeš i ti završiti u - Irskoj.
Citat: milić - 20.08.2016., 20:13:04Meni se sve čini da ćeš i ti završiti u - Irskoj. Pa imao sam neku poluponudu ... ali kako si došao od bicikliranja do Irske?
pomagala je biciklistima na nekim dijelovima staza, ali i puhala protiv njih na drugim dijelovima.
Citat: Asterix - 09.06.2015., 10:18:50Elvis svaka čast. Pošto gaziš pretežno cestu, apgrejdaj se na spd pedale (i cipele)Jesam ... zapravo i nisam siguran po kom standardu imam pedale i cipele (čujem da postoje barem dva), ali zakače mi se cipele/tenisice za pedale pa mogu pedalirati i kada podižem nogu (nije da sam toliko dobar da mi to čini neku bitnu razliku).BTW od ekipe koja vozi MTB po šumama čujem da i i oni koriste te "zakvačjujuće" pedala što meni izgleda opasno. Već sam par puta skoro pao na nos, zapravo na bok, kada sam se naglo zaustavio a noge ostale zakačene za pedale. A po šumskim putevima mi izgleda opasno ići s nogama "zaljepljenim" za pedale, znam da kada idem motorom čim nije lijepi makadam barem jednu ili obje noge držim sa strane, spremne da se odgurnem.
Elvis svaka čast. Pošto gaziš pretežno cestu, apgrejdaj se na spd pedale (i cipele)
Uglavnom: žao mi je da nisam ranije prešao na SPD i nema šanse da bih se više vratio na flat pedale.
BTW jesi li već pao zbog SPD-a?
kao da mi je, nakon sudara, prednji kotač blago svinut u osmicu. Ne primijetim kada ga vrtim da "pleše" ali zato zapne svaki krug o kočnicu