29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
E sad. Mislim da sam završio, pa se onda na inzistiranje "druga" milića, zahvaljujem Kobleru što si je dao truda napraviti sve ovo. Hvala "drugu" miliću što sve to obilazi i fotogtafira. Popis je proširen sa par njegovih. Naravno, da ne zaboravim zahvaliti i sebi. I ja sam uložio malo truda. Tenkju
Citat: milić - 22.10.2015., 09:28:48E jesi neki... Mislio sam i dalje iz toga crpiti informacije. Samo ja. A sad si objavio tu pa će ceo svet da zna.Reci javno, hvala Kobler na ovom lijepom uratku. Čekaj da završim
E jesi neki... Mislio sam i dalje iz toga crpiti informacije. Samo ja. A sad si objavio tu pa će ceo svet da zna.Reci javno, hvala Kobler na ovom lijepom uratku.
...1901.god otvoreno je novo groblje na Trsatu. Na njemu je sagrađena kapela novcem općine Sušak-Trsat. Posvećena je sv.Mihovilu arkanđelu i u njoj se vrši služba Božja od 1902.god. A sliku na oltaru naslikao je akademski slikar Pavačić....Kapela sv. Mihovila na Trsatskom groblju.
PS briši ovo milinjo, tema je tvoja
Citat: ilirija - 18.10.2015., 21:42:29 Svaka čast. Samo mislim da više ne radi. Mislim da je na taj način napisao ispravno, u stilu "nakon završetka školovanja radi u ..., nakon dvije godine daje otkaz i seli u ..."
Svaka čast. Samo mislim da više ne radi.