29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: zokxy - 27.05.2020., 11:11:59Posjet ugovoren utorak u 18 h. Sastanak zainteresiranih na parking u Plodina ex Tuš. Tko želi da se spušta užetom dolje može, ali nek najavi ima li svoju opremu ili mu treba Ako je u pitanju outorak 02.06 onda otpadam , nisam u Rijeci cijeli slijedeći tjedan
Posjet ugovoren utorak u 18 h. Sastanak zainteresiranih na parking u Plodina ex Tuš. Tko želi da se spušta užetom dolje može, ali nek najavi ima li svoju opremu ili mu treba
45°20'48"N 14°24'45"E koordinate od izvora svijetla45°20'47"N 14°24'45"E koordinate od ulaza
Na zadnjoj skici u prostoru je po meni dobro pozicionirano i sad skica u dwgu ide u nastavku prema rupi(bager)
Skica u DWGu gornjeg dijela sta smo radili zbog projekta za rasvjetu. Prvi prolaz se spaja na ovu tvoju skicu. Gornji dio je prohodan cca 100m poslije osvijetljenog dijela na kraju je blokiran kameno betonskim zidom.
Rupa mi je malo nejasna tako da me baš zanima pravo stanje, ako je tamo di predpostvljam onda se gornji dio račva u dvije linije..Ali mi se čini da je preblizu..
Čekam snimanje lidarom,
Dali su ovi detalji sa priloga (strana 2., broj 15.) u funkciji utvrde?
Jesu.
Ovo je položaj na terenu.Siguran sam za ulaz, naravno, i prilično siguran za najsjeverniji položaj, gdje sam 2003. godine gledao rupu u koju je propao građevinski stroj.