29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Na zadnjoj skici u prostoru je po meni dobro pozicionirano i sad skica u dwgu ide u nastavku prema rupi(bager)
45°20'48"N 14°24'45"E koordinate od izvora svijetla45°20'47"N 14°24'45"E koordinate od ulaza
Citat: zokxy - 27.05.2020., 11:11:59Posjet ugovoren utorak u 18 h. Sastanak zainteresiranih na parking u Plodina ex Tuš. Tko želi da se spušta užetom dolje može, ali nek najavi ima li svoju opremu ili mu treba Ako je u pitanju outorak 02.06 onda otpadam , nisam u Rijeci cijeli slijedeći tjedan
Posjet ugovoren utorak u 18 h. Sastanak zainteresiranih na parking u Plodina ex Tuš. Tko želi da se spušta užetom dolje može, ali nek najavi ima li svoju opremu ili mu treba
Ovu skupinu karata, u nekakvoj stravično lošoj kopiji, sam dobio pred koje vrijeme iz Njemačke, s time da mi je pošiljatelj rekao da originali nisu bili puno bolji.
Utvrda na Škurinjama, na mjestu današnjeg rotora, bila je ponešto odmakla u gradnji (računam baš negdje poput ove San Giovanni). Vidio sam slike podzemnog dijela (samo hodnika), koji je bio ozidan, i ulaza, koji je bio označen kao sklonište. Ne znam koliko je izgradnja rotora naštetila unutrašnjosti objekta.
Nijemci u svojim izvještajima, uz San Giovanni spominju i uporište Ruievizza, moram to malo sam sa sobom razjasniti.
Bio danas u romskom naselju sa lokalcem, uglavnom sjeća se bunkera ali nije ostao niti jedan1 bunker sa nacrta pokraj cestice ,zatrpan. Lokacija je odprilike.N 45°20'57.156" E 14°24'42.0588" https://ibb.co/rbRw8166bunkera sa nacrta, u posjedu roma koji nas nije htio pustiti unutra,iznad nekih su kuce, navodno su se u jednom kuhale ilegalne kemikalije.N 45°20'58.4124" E 14°24'46.6668"