29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Zanima me što će se desiti ako i mještani Marinića naprave isto.
Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.
Citat: milić - 21.08.2012., 15:26:50Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.Slažem se sa svim napisanim osim što nisu Kastavci ( a ni Kastafci) u pitanju, za sada smrad ne dopire ni do Kastavšćine a kamoli do Kastva Smrad davi Marčeljce i bližu okolinu.
Citat: elvis - 22.08.2012., 09:43:41Citat: milić - 21.08.2012., 15:26:50Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.Slažem se sa svim napisanim osim što nisu Kastavci ( a ni Kastafci) u pitanju, za sada smrad ne dopire ni do Kastavšćine a kamoli do Kastva Smrad davi Marčeljce i bližu okolinu. elvise Kastavac je puno širi pojam od stanovnika Kastva. Za njih Kastavci , što je naziv za stanovnike Kastavštine ili Kastafšćine, kažu Grajani .Drugim riječima i Marčejci, Saršonci, Studenjci, Klanjci... ma što oni mislili o tome , su stanovnici Kastavštine i zato su Kastavci. Nadam se da razumiješ da pozivam na masovnost - tj ako ni Kastavci ne reagiraju onda stvarno ne znam tko će.
elvise Kastavac je puno širi pojam od stanovnika Kastva. Za njih Kastavci , što je naziv za stanovnike Kastavštine ili Kastafšćine, kažu Grajani .Drugim riječima i Marčejci, Saršonci, Studenjci, Klanjci... ma što oni mislili o tome , su stanovnici Kastavštine i zato su Kastavci. Nadam se da razumiješ da pozivam na masovnost - tj ako ni Kastavci ne reagiraju onda stvarno ne znam tko će.
Bravo Milić za definiranje pojma ča su i ki su Kastafci
Na žalost malo nas je ki tako mislimo, a još manje ki to uopće znaju.Elvis