29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja ću ostavit svoj osvrt na ovo........neznam koliko vas se sjeća pred 15ak godina, prije nego se odabrala lokacija Marišćina, postojala je jedna udruga zelenih koja se zvala "Mažuran" i tu se šačica ljudi pokušavala izborit da se ne napravi treće smetlište na području Viškova, ljepili su se plakati, organizirali su se skupovi na Marišćini (na livadici), dolazio je pjevat gratis "Let 3" i Šajeta, ali stanovnici okolice (posebice Marčelja) su odmahivali rukom kad im se ukazivalo na probleme, kao - to se njih ne tiče..............i nažalost,ta šačica ljudi nije ništa mogla napravit jer je netko visoko pozicioniran (neću imenovat) stavio lovu u džep i Marišćina se odabrala (a bile su u igri još dve lokacije) i ne samo to, nego se najavljivalo i da će se uvozit smeće i iz drugih županija, pa sad evo šta smo dobili......
Kasete na Marišćini prošle tehnički pregled, kreće operacija zbrinjavanja 30.000 bala smeća
Marišćina danas; uz smrad koji se širi, vidimo širi se i baza.
Što se životinja tiće mislim da bježe. Prije su srne navraćale svaki dan, a sada ih od 10 mjeseca nismo vidjeli.
Jedino koje životinje vidimo su galebovi kojima se svidja Marišćina. Ja se bojim ljeta bojim se tog smrada koji će opet doć
Jedino koje životinje vidimo su galebovi kojima se svidja Marišćina.