29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Potpisujem sva tri vaša posta .Zna se šta napraviti ali kako doći do toga ?Zeleni su još zeleni i vrag zna u čiju frulicu pušu, kritična masa stanovništva se nije stvorila.Većina misli pa to je problem tamo nekih brđana kojih ima 500tinjak, glavno da je nama ok...Redovito plaćamo tridesetak kuna mjesečno za odvoženje smeća i moj problem je riješen.Ali nije baš tako.Smrdi, smrdi do neba smrdi.
Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.I zmislite se ča piše na onoj šterne va Kastve - Lokvine "si smo ga ". Znači složno naprvo. Bez obzira na šikaniranja seh sorat aš znajte - bit će ih. Pamet va glavi i ne delat monade ke će obrnut kontra vas grajani Reki a i šire. Znan da se gorgoroth šali , ali brzo bi bile ovakove reakcije v Reke kad bi počelo smrdet. Ili nedajboh kot ča Riječanka govori da strest smeti na Jelačić platz.Ovo van ne govorin va duhu onega " hote vi ja ću doć...", aš nažalost ne moren svami na barikadi.Zdravstveno san vrite.Istina o temu mora doć na videlo. Nesposobni moraju se maknut i dat mesto onen ki znaju.
Citat: milić - 22.08.2012., 11:26:51Citat: elvis - 22.08.2012., 09:43:41Citat: milić - 21.08.2012., 15:26:50Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.Slažem se sa svim napisanim osim što nisu Kastavci ( a ni Kastafci) u pitanju, za sada smrad ne dopire ni do Kastavšćine a kamoli do Kastva Smrad davi Marčeljce i bližu okolinu. elvise Kastavac je puno širi pojam od stanovnika Kastva. Za njih Kastavci , što je naziv za stanovnike Kastavštine ili Kastafšćine, kažu Grajani .Drugim riječima i Marčejci, Saršonci, Studenjci, Klanjci... ma što oni mislili o tome , su stanovnici Kastavštine i zato su Kastavci. Nadam se da razumiješ da pozivam na masovnost - tj ako ni Kastavci ne reagiraju onda stvarno ne znam tko će.Bravo Milić za definiranje pojma ča su i ki su Kastafci Na žalost malo nas je ki tako mislimo, a još manje ki to uopće znaju.
Citat: elvis - 22.08.2012., 09:43:41Citat: milić - 21.08.2012., 15:26:50Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.Slažem se sa svim napisanim osim što nisu Kastavci ( a ni Kastafci) u pitanju, za sada smrad ne dopire ni do Kastavšćine a kamoli do Kastva Smrad davi Marčeljce i bližu okolinu. elvise Kastavac je puno širi pojam od stanovnika Kastva. Za njih Kastavci , što je naziv za stanovnike Kastavštine ili Kastafšćine, kažu Grajani .Drugim riječima i Marčejci, Saršonci, Studenjci, Klanjci... ma što oni mislili o tome , su stanovnici Kastavštine i zato su Kastavci. Nadam se da razumiješ da pozivam na masovnost - tj ako ni Kastavci ne reagiraju onda stvarno ne znam tko će.
Citat: milić - 21.08.2012., 15:26:50Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.Slažem se sa svim napisanim osim što nisu Kastavci ( a ni Kastafci) u pitanju, za sada smrad ne dopire ni do Kastavšćine a kamoli do Kastva Smrad davi Marčeljce i bližu okolinu.
Dragi moji Kastavci jedino tako ćete rešit problem. Kad ne gre milom neka gre silom.
samo na području općine Viškovo je jako malo pravih domaćih ljudi, uglavnom su sve prišlići, tako da rijetko tko zna za ovo.......
da se ne napravi treće smetlište na području Viškova