29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bo, prvi put čujem. Si pito gugla?
Bulkcarrier Mei Hai predan naručiocuU petak 02. rujna 1977. predan je brod lijepog imena Mei Hai. To bi značilo, piše dalje u tekstu, More trešnjinog cvijeta. To je gradnja 579.
3.maj će sagraditi 8 brodskih motora za Brodogradilište Split.
Nekako s godinom 1974. zatvarao se 4. plan stambene izgradnje. To je značilo tko se prijavio, prijavio se, tko nije - ulazi u 5. plan.Stanovi su se dodjeljivali prema strukturi obitelji i ostalim kriterijima. Kako sam ja bio u to doba samac, to me pripala garsonijera koju sam i dobio, čini mi se, 1986. g.
Citat: milić - 28.09.2016., 08:02:32Nekako s godinom 1974. zatvarao se 4. plan stambene izgradnje. To je značilo tko se prijavio, prijavio se, tko nije - ulazi u 5. plan.Stanovi su se dodjeljivali prema strukturi obitelji i ostalim kriterijima. Kako sam ja bio u to doba samac, to me pripala garsonijera koju sam i dobio, čini mi se, 1986. g.Ha, vidi.. i stari mi je na listi. I vidim još 3 susjeda iz ulaza. Tada je još bio samac, pa je konkurirao za garsonjeru, a 1988. smo dobili dvosobni s DB u tadašnjem nizu 200.