29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
učinilo mi se da si ti ipak mrvicu prestar da bi ti on bio tata. Ali, eto, prevario sam se. (Starost tatinu sam izveo iz kartele, ali to je tako rastezljivo)
Imam pitanje za starije; nekako mi u glavi stoji da je to BK skladište, današnji C&C u Kontuševoj u to vrijeme bio jedini "shopping centar" u Rijeci, tj. bio je najveći dućan u gradu.
Isto kao što mi je jedina benzinska stanica iz tog vremena, ona u Radničkoj, kod orijentovog igrališta.
Citat:Isto kao što mi je jedina benzinska stanica iz tog vremena, ona u Radničkoj, kod orijentovog igrališta.Na ovo sam mislio
Citat: LLeon - 28.09.2016., 17:54:45Imam pitanje za starije; nekako mi u glavi stoji da je to BK skladište, današnji C&C u Kontuševoj u to vrijeme bio jedini "shopping centar" u Rijeci, tj. bio je najveći dućan u gradu.U kom smislu najveći? Teško da je bio veći od npr robne kuće Ri. Ali mislim da je bio prvi tipa "Plodine", "Super Konzum", "Getro" i sl ... pa kao takav je sigurno bio veći od Brodokomercovih (super)Marketa.
.. -mi smo na našoj imeli -radnik opatijaisto tamo krajen sedandeseteh let se je moglo na veliko poć kupovat preko boni od firmi-va njihov vekli skladišni centar smješten med ulicun 43 ist divizije (stara cesta za učku ) i ceste ka od matuj gre prema trstu-malo zdola tiba (mikrona)sredinon osandeseteh su otprli na samoj ceste diskont-baš tako je pisalo na butige-va prizemlju jene stare kuće-vizavi skretanja za skladiše-uz to glavno skladište je bil jedan veli dolac-va ken su bili i tuneli skloništa-mislin da je se to danas zatrpano