29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 13 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: milić - 04.09.2014., 21:46:59Upućijem veliku kritiku na brzinu rada foruma croinfo.neta. Vrti toliko da mi se zavrti u glavi. Evo, mjerio, od klikanja do otvaranja prošlo 12 sekundi. Zašto se to događa?Na onom, drugom forumu nije tako!? Meni sve normalno otvara. A i taman da ti sve sporo otvara, čemu žurba? šta nisi ti penzić?I koliko se ja kužim nije do foruma nego do tvoje brzine neta doma.
Upućijem veliku kritiku na brzinu rada foruma croinfo.neta. Vrti toliko da mi se zavrti u glavi. Evo, mjerio, od klikanja do otvaranja prošlo 12 sekundi. Zašto se to događa?Na onom, drugom forumu nije tako!?
I koliko se ja kužim nije do foruma nego do tvoje brzine neta doma.
...A da ne racunamo da svi imamo jos nekoliko stranica otvorenih, ...
I fotke su problem. Po deafult-u se mogu staviti 4 u privitku i to maximum 512kb teske. Znaci pojedini posto bude tezak maximum 2mb. No vecina kada hosta vani i tu samo linka i ne gleda na to koliko fotki u jedan post stavi te koliko su teske. Automatski forum otvori 20 postova pa sada sto vise fotki i sto tezih i sve postane jako sporo.
Nema errora u bazi. Stvar je svakako do hostinga, posto je i u cpanel problem uci.Istina Facebook je poceo sljediti primjer Novog Lista u padanju Ali za forum nam ne pada
kako bi rekao onaj neki tamo na onom forumu tip odi tamo ako ti je bollje tamo ne smetaj tu
Meni sve normalno otvara. A i taman da ti sve sporo otvara, čemu žurba? šta nisi ti penzić?I koliko se ja kužim nije do foruma nego do tvoje brzine neta doma.