29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Valjda je. Gledas neprocitane teme, tako se prikazuju ... Ili mislis na nesto drugo?
Rad Udruge i svih njezinih tijela je javan.
-proučavanje i istraživanje starih predmeta i lokacija te upoznavanje šire javnosti o tome,-promicanje i informiranje (kroz sredstva javnog priopćavanja, internetski portal i forum)o temama iz našega kraja
-očuvanje lokalnih narječja i poticanje literarnog stvaralaštva na lokalnim narječjima
-promicanje prava manjina i proučavanje njihova utjecaja na naš kraj
-poticanje na aktivno upoznavanje našeg kraja kroz poučne izlete
-poticanje na fizičku aktivnost članova u smislu kretanja i aktivnog proučavanja
-organizacija ekoloških aktivnosti kao što su organizirane akcije čišćenja
-organizacija predavanja i tiskanje publikacija članova
-promicanje tradicionalne domaće gastro i eno ponude, od čuvanja recepata naših nonado degustacija i predstavljanja istih na organiziranim druženjima
-jačanje suradnje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje
Kritiziram sam sebe,
jebeš ča ovi dani?
Citat: LLeon - 18.01.2015., 13:26:01Kritiziram sam sebe,Da sigurno, kritiziraš sebe
LLeon opet pa te puca?Bar ti imaš pametnijih ideja za nedjeljne aktivnosti od proučavanja statuta udruge:reading
Moje građansko pravo da dobijem informaciju o radu i djelovanju javne udruge građana nema veze sa mojim seksualnim životom. Ali kad već pitaš: stanje uredno.
Dečki, vas trojica, 3 puta u ništa. Ja i svi ostali potencijalni članovi smo ostali bez odgovora na pitanje o smislu i svrsi postojanja Udruge. Čemu Udruga uopće postoji i kako bismo u sklopu Udruge mi ostvarili svoje ciljeve i interese
Nakon što sam još jednom pomno i detaljno pročitao tvoj post u kojem analiziraš statut udruge i rad iste koji je samo formalno u suglasju sa statutom, mogu samo skrušeno priznat da si u pravi.Predlažem da se obratiš nadležnim tijelima da se izbrše udruga iz registra jer se ne drži ciljeva i statuta. Naročito treba obratiti pažnju na bezobraznicu koja je donijela rabsku tortu, skinutu sa coolinarke, ne obazirući se na autorsko pravo.Molim te obavijesti potencijalne članove da smo bili zavedeni pivsko-roštiljskom propagandom od strane predsjednika udruge (inače provaljenog manipulatora).
...Ja i svi ostali potencijalni članovi smo ostali bez odgovora na pitanje o smislu i svrsi postojanja Udruge. Čemu Udruga uopće postoji i kako bismo u sklopu Udruge mi ostvarili svoje ciljeve i interese, jer ako se sve svodi na pizzu, pivo, ćevape i raznorazne više ili manje zanimljive ili nezanimljive izlete koje ćemo zatim prezentirat u sklopu foruma, REF-a i ostalih fb grupa, onda nam tu Udruga ne treba. Na taj način možemo djelovat kao neformalna ekipa prijatelja, poznanika, članova foruma, Croinfo teama... nazovimo se kako hoćemo... Zar nisam u pravu?
Neformalna grupa ima limit djelovanja, danas sutra kad se jos bolje organziramo, bas i usprkos Udruzi mozemo djelovati na vise frontova. Npr. mozemo neki fond dotaknuti, donaciju, odstamapti neku brosuru pa prodavatii nesto zaraditi za jos bolje izlete, organizirati organizirane pohode po Rijeci i jos svastanesto. Turisticki gledano,jer to je moja bransa, ima puno prostora za djelovati. Stici ce vremenom ideje, samo se trebamo malo boje organzirati i osmisliti te neke nase pohode i ponuditi ih, kako gradanima tako turistima. Uostalom, strpi se malo, mladi smo, razvit cemo se, pozitivno mislimo i djelujemo, gradimo se. U ovom sivilu i gubljenju osnovnih vrijednosti i etike i morala, ma samo ta druzenja imaju svoju toplu ljudsku komponentu sto nije zanemarivo. Mozda Udruga za sve to nije trebala, ok, ali niti ne smeta, ako nan je gust biti djeca i igrati se, neka nam je.