29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Budući da Lleon uz ove pobrojane argumente ne vidi smisao postojanja bilo kakve udruge, i ne znam je li član ikoje, ne znam koliko ima smisla uopće išta objašnjavati.
Novac se ne troši za osobne potrebe bilo kojeg člana, stoji na računu da odluke gdje ga utrošiti.
A taj novac, kao i onaj koji se skupi minimalnom članarinom, troši se za održavanje računa udruge u banci
te za druge svrhe od kojih imaju koristi svi Udrugari koji nisu nečim spriječeni da prisustvuju npr kakvom izletu sponzoriranom od udruge.
Svi članovi koji su se prijavili dobili su npr lani majice isto kao donaciju. Da nema udruge ne bi ih dobili.
Ima još planova, ali sve ovisi o zauzetosti prvenstveno mojoj. I drugi se članovi angažiraju shodno svom slobodnom vremenu jer za život ne zarađuju od rada u udruzi, sve je na dobrovoljnoj bazi. Da se dodijele neke konkretne zadaće nekom određenom članu, vjerujem da bi se svaki angažirao. Ima raznih ideja, svatko može predložiti svoj projekat, pa ćemo vidjeti. Ideja je i da idemo tražiti određene popuste za članove udruge, u razne klubove, i slično. Tek smo na početku, trideset + članova nije puno, ali nije ni malo.
Kog vraga će vam udruga i što je Udruga 051 napravila u ovih godinu dana da bi opravdala svoje postojanje?
Samo da dodam dva razloga - udruga ima smisla jer ja kao ja ili bilo koji drugi pojedinac ne može primati donacije, a udruga može, što se i pokazalo lani, a i ove će se godine po tom pitanju raditi. A taj novac, kao i onaj koji se skupi minimalnom članarinom, troši se za održavanje računa udruge u banci, plaćanje hostinga web stranica, te za druge svrhe od kojih imaju koristi svi Udrugari
Upravo sam krajičkom oka vidio na TV reklamu (mislim od Tele2) gdje dvojca beduina mašu mobitelima i viču: Mi Hrvati!Još će nam spržit kakvu raketu u zgradu teleoperatera...a što ako nam kresnu u Banske dvore i sprže Zoku
A oni su mozda i culi da se to igra i to kod njih
Lleon je jedan suptilni provokator. iman osjećaj da more srat koliko i ja. samo ča se mane ne love na durdubak (ješka za soma) ko njemu
Ostala mi je jedna XL veličine koju sam u biti ostavio za tebe i sad ti je definitivno moram dostavit da s njom otrčiš na Hahlić i ritualno je, u voodoo stilu , spališ