29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Naravno da se samo rađanje nije promjenilo ali ljudski obicaji i pravila jesu.
Sada valjda idu zene svaki mjesec ili manje. koliko sam cula valjda vide koliko ti djete ima kose i kila preko ultrazvuka (sto sam sigurna da nije zdravo da se beba toliko zrači ). a tek one kadice, bazeni...
Ako zanemarimo nepostojanje stroja koji radi (B)PIIIING, zar su se žene promijenile u tih 50-100 godina, da bi im trebala neka posebno nova oprema?
Nevjerojatno kako dobro opremljena bolnica ... čak me podsjeća na naše rodilište iz devedesetih...nimalo ne zaostaje. A mozda je to ustvari oprema još iz tog doba
I okol Crekvine se more pasat z auton. Dosti je široko.Kakov cok moraš bit, rovinat auto kilometar i pol po šume (i još tuliko za nazad) da biš parkiral- va Gradu. Citat: fusher - 20.04.2014., 11:15:55kad gren va općnu neš obavljat gren z fićoton ili peglicun pa pasan kraj onega stupića doleJa to delan zi skuteron.
kad gren va općnu neš obavljat gren z fićoton ili peglicun pa pasan kraj onega stupića dole
Opet su ga zatvorili. Doduše, samo sa fosnama. Postoji sa desne strane prolaz prema šumi, ali nije mi baš jasno čemu zatvarat ovaj