29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Zaleđeni kalić na Hahlićima
Na desnom rubu fotografije se vidi automotodrom Grobnik, malo lijevo, onaj sa dva roga bi trebao biti Kamenjak , a dalje su vrhovi Gorskog kotra.
Eto, vidiš Miliću što si propustio kad te Zoka po magluštini voda po Grobničkim alpama. Trebaš mene slušat, svašta ja ovuda laprdam, nisam slatkorječiv, budem oštar i grub, ali neću te zaj...
Daj mi reci, ima li snijega na uzbrdici (zavoju) prije kalića?
Citat: LLeon - 04.01.2015., 21:41:01Na desnom rubu fotografije se vidi automotodrom Grobnik, malo lijevo, onaj sa dva roga bi trebao biti Kamenjak , a dalje su vrhovi Gorskog kotra.Nebi baš rekao da se vidi Automotodrom, vidi se streljana i cesta od automotodroma prema naplatnima
Citat: sandro - 04.01.2015., 22:13:13Daj mi reci, ima li snijega na uzbrdici (zavoju) prije kalića?Ima, i to dosta. Toliko da sam morao poprijeko, kratit zavoj, kao i svi ostali planinari, koliko sam vidio po tragovima.
Vidi se i komadić automotodromske piste, vidi se. Jbg, fotkano je iz ruke, bez zooma, a zračna udaljenost do piste je 7km.
Daj mi reci, ima li snijega na uzbrdici (zavoju) prije kalića?Ima, i to dosta. Toliko da sam morao poprijeko, kratit zavoj, kao i svi ostali planinari, koliko sam vidio po tragoviPretpostavljam da govorimo o istom zavoju. Taj zavoj je IMHO najteži dio za 4x4 uspon.
Imaš na još par mjesta snježnih zapuha na cesti. Uzmi lopatu, za svaki slučaj.