Autor Tema: Odlagalista otpada regije  (Posjeta: 129961 vremena)

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline z355ko

• Full Member
  • Datum registracije: Pro 2013
Odg: Odlagalista otpada regije
« Odgovori #285 u: 08.05.2015., 09:11:40 »
Danas sam otkrila da u ljekarni, iako nema kante za stare lijekove, možete sve predati osoblju i oni to šalju na daljnje zbrinjavanje.

... ili bace u najbližu kantu/kontejner za smeće  :pusiti
imam pogled iz susjednog ureda na baje i i već neko veijeme vrebam priliku kad će doć čisto ća da snimin video kako krcaju sve baje u isti kamion, i papir i boce i plastiku i onaj udrobljeni
bolje biti vjetar nego list

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #286 u: 08.05.2015., 09:13:22 »

većina bolničkih ljekova završi u kanalizaciji zajedno sa ostalim bolničkim otpadom, a onda naravno i u moru, mislim da je na TNF bilo pisano o tome da je pronađena živa u srdelama i inćunima.

Živa i teški metali su iz jedne druge priče. Nadam se da znaš što sve spada u bolnički otpad i gdje stvarno završava.

ne znam prosvijetli me?

Offline Sabina

• Hero Member
  • Datum registracije: Lis 2013
« Odgovori #287 u: 08.05.2015., 09:56:51 »

Sabina to se zove uvjetovana realnost, dresura i najgore je što nam se može dogoditi. Ta profesorica radi čisti zločin. Zbrinjavaje otpada treba biti svjestan čin. Umjesto podizanja svjesnosti(svijest = sve što jest) takozvani učitelji dresiraju. Pa kad dođeš u neke godine i pokupiš tih dresura kroz život cijelu hrpu, zapitaš se gdje sam ja. Jesam li ja ta dresura(um). Jesam li ja taj organski robot koji je programiran po sistemu baterija = bombon, tableta = zdravlje, sex = ljubav, ponavljanje ispredavanog = znanje, itd itd itd, čista matrica, grozno.  :97 :fluch

Mislim da se ne slažem ali to ćemo raspraviti u četiri oka da ne zamaramo dežurne trolove  :shake2
aboriđinka

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #288 u: 08.05.2015., 10:08:26 »
može
no napomena, male dežurne trolove

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #289 u: 08.05.2015., 11:30:33 »
onako kako su se prema tebi ponašali kad si bio mali , ponašamo se mi prema sebi ostatak života( Alice Miller)

Offline LLeon

• Full Member
  • Datum registracije: Ožu 2012
« Odgovori #290 u: 08.05.2015., 12:29:29 »
Sabina to se zove uvjetovana realnost, dresura i najgore je što nam se može dogoditi. Ta profesorica radi čisti zločin. Zbrinjavaje otpada treba biti svjestan čin. Umjesto podizanja svjesnosti(svijest = sve što jest) takozvani učitelji dresiraju. Pa kad dođeš u neke godine i pokupiš tih dresura kroz život cijelu hrpu, zapitaš se gdje sam ja. Jesam li ja ta dresura(um). Jesam li ja taj organski robot koji je programiran po sistemu baterija = bombon, tableta = zdravlje, sex = ljubav, ponavljanje ispredavanog = znanje, itd itd itd, čista matrica, grozno.  :97 :fluch

Ma znam, rekao sam da više neću o tome pisat, jer će dežurni mali forumski trolovi oma skočit na zadnje noge, ali jednostavno nisam izdržao jer je to tako slikovit primjer uvođenja djece u uvjetovanu realnost. :skartoc

Neću, neću.  :a045 Neću ti reć što mislim o tvojim nebulozama, grdo bi zvučalo. Svaka riječ razmijenjena sa tobom je čisto gubljenje vremena. U to sam siguran još od kad si poštom (ili čime već, nisi se izjasnio) htio slat smeće natrag proizvođaču.
Samo mi nije jasno što je loše u dresuri? Opet teorije zavjere. Pas napravi nešto dobro i dobije pseći keksić. Dijete donese baterije na reciklažu i dobije bombon. Dijete tim činom shvaća da je to dobro i danas- sutra kad odraste će te dobre navike koje je naučilo u djetinjstvu prenjeti na svoju djecu. Kako bi inače dijete moglo naučiti što je dobro, a što loše ako ga za dobra djela ne pohvalimo, ne damo bombon ili na neki drugi način nagradimo. Ti si popljuvao učiteljicu u najmanju ruku kao da je pedofil.  :ruka

[/quote]

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #291 u: 08.05.2015., 13:39:20 »
vidiš Sabina
što sam ti ja rekao a?
imaš pravo raspraviti ćemo to uživo  :s050

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #292 u: 08.05.2015., 14:42:35 »

Ma znam, rekao sam da više neću o tome pisat, jer će dežurni mali forumski trolovi oma skočit na zadnje noge, ali jednostavno nisam izdržao jer je to tako slikovit primjer uvođenja djece u uvjetovanu realnost. :skartoc

Neću, neću.  :a045 Neću ti reć što mislim o tvojim nebulozama, grdo bi zvučalo. Svaka riječ razmijenjena sa tobom je čisto gubljenje vremena. U to sam siguran još od kad si poštom (ili čime već, nisi se izjasnio) htio slat smeće natrag proizvođaču.
Samo mi nije jasno što je loše u dresuri? Opet teorije zavjere. Pas napravi nešto dobro i dobije pseći keksić. Dijete donese baterije na reciklažu i dobije bombon. Dijete tim činom shvaća da je to dobro i danas- sutra kad odraste će te dobre navike koje je naučilo u djetinjstvu prenjeti na svoju djecu. Kako bi inače dijete moglo naučiti što je dobro, a što loše ako ga za dobra djela ne pohvalimo, ne damo bombon ili na neki drugi način nagradimo. Ti si popljuvao učiteljicu u najmanju ruku kao da je pedofil.  :ruka

[/quote]

« Zadnja izmjena: 08.05.2015., 14:44:51 od z355ko »

Offline Asterix

• Full Member
  • Datum registracije: Vel 2012
  • pćelica :D
« Odgovori #293 u: 08.05.2015., 16:28:51 »
z355ko, imam i ja samsungov printer, samo što još nisam mijenjala tonere ... daj mi please objasni, kome ga vraćam kad ga budem zamijenila?

Offline fusher

• Hero Member
  • Datum registracije: Stu 2012
« Odgovori #294 u: 08.05.2015., 21:12:48 »

[/quote]

[/quote]

još da znaš da to delaju kako bi nanovo hitili traku nutra i naplatili punu cjenu za repariranega...da briga za okoliš  :m055

Offline Asterix

• Full Member
  • pćelica :D
« Odgovori #295 u: 08.05.2015., 21:48:42 »
Ma znam to, naravno, ali ja i dalje ne razumijem, osim da vratim distributeru. Šta sad, nosim prazan toner u Links? Jer ovo sa slike ionako nije original.

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #296 u: 09.05.2015., 11:15:03 »
još da znaš da to delaju kako bi nanovo hitili traku nutra i naplatili punu cjenu za repariranega...da briga za okoliš  :m055

Reuse is better than recycling.  :palacgore

Online milić

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Tra 2012
« Odgovori #297 u: 09.05.2015., 12:51:45 »
Je, ča se tiče okoliša, ali ne i žepa. :lol1
Evo, još ovu bombicu pa gren kuhat.
Mojmu nonotu je bil rođeni brat, ono što ti majka rodi, ukral neke bukviće. I kad mu je ovaj prigovoril na to, ovaj mu odgovori.
- Ej, File, ča se jadiš, uti smo brati.
- Smo mi, ma nisu bukvići!
 :wavey :kuhanje
Prošeći se z manun okolo Trsata.

Online milić

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Tra 2012
« Odgovori #298 u: 09.05.2015., 15:48:19 »
Prošeći se z manun okolo Trsata.

Offline fusher

• Hero Member
  • Datum registracije: Stu 2012
« Odgovori #299 u: 09.05.2015., 21:52:07 »
ča misliš da mu je to prvi put i onemu emilu ki se z cukaranun vodun plete :e040