29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Asterix - 07.05.2015., 21:40:09Danas sam otkrila da u ljekarni, iako nema kante za stare lijekove, možete sve predati osoblju i oni to šalju na daljnje zbrinjavanje.... ili bace u najbližu kantu/kontejner za smeće
Danas sam otkrila da u ljekarni, iako nema kante za stare lijekove, možete sve predati osoblju i oni to šalju na daljnje zbrinjavanje.
Citat: z355ko - 08.05.2015., 08:02:30većina bolničkih ljekova završi u kanalizaciji zajedno sa ostalim bolničkim otpadom, a onda naravno i u moru, mislim da je na TNF bilo pisano o tome da je pronađena živa u srdelama i inćunima.Živa i teški metali su iz jedne druge priče. Nadam se da znaš što sve spada u bolnički otpad i gdje stvarno završava.
većina bolničkih ljekova završi u kanalizaciji zajedno sa ostalim bolničkim otpadom, a onda naravno i u moru, mislim da je na TNF bilo pisano o tome da je pronađena živa u srdelama i inćunima.
Sabina to se zove uvjetovana realnost, dresura i najgore je što nam se može dogoditi. Ta profesorica radi čisti zločin. Zbrinjavaje otpada treba biti svjestan čin. Umjesto podizanja svjesnosti(svijest = sve što jest) takozvani učitelji dresiraju. Pa kad dođeš u neke godine i pokupiš tih dresura kroz život cijelu hrpu, zapitaš se gdje sam ja. Jesam li ja ta dresura(um). Jesam li ja taj organski robot koji je programiran po sistemu baterija = bombon, tableta = zdravlje, sex = ljubav, ponavljanje ispredavanog = znanje, itd itd itd, čista matrica, grozno.
Sabina to se zove uvjetovana realnost, dresura i najgore je što nam se može dogoditi. Ta profesorica radi čisti zločin. Zbrinjavaje otpada treba biti svjestan čin. Umjesto podizanja svjesnosti(svijest = sve što jest) takozvani učitelji dresiraju. Pa kad dođeš u neke godine i pokupiš tih dresura kroz život cijelu hrpu, zapitaš se gdje sam ja. Jesam li ja ta dresura(um). Jesam li ja taj organski robot koji je programiran po sistemu baterija = bombon, tableta = zdravlje, sex = ljubav, ponavljanje ispredavanog = znanje, itd itd itd, čista matrica, grozno. Ma znam, rekao sam da više neću o tome pisat, jer će dežurni mali forumski trolovi oma skočit na zadnje noge, ali jednostavno nisam izdržao jer je to tako slikovit primjer uvođenja djece u uvjetovanu realnost.
Citat: z355ko - 08.05.2015., 08:17:07Sabina to se zove uvjetovana realnost, dresura i najgore je što nam se može dogoditi. Ta profesorica radi čisti zločin. Zbrinjavaje otpada treba biti svjestan čin. Umjesto podizanja svjesnosti(svijest = sve što jest) takozvani učitelji dresiraju. Pa kad dođeš u neke godine i pokupiš tih dresura kroz život cijelu hrpu, zapitaš se gdje sam ja. Jesam li ja ta dresura(um). Jesam li ja taj organski robot koji je programiran po sistemu baterija = bombon, tableta = zdravlje, sex = ljubav, ponavljanje ispredavanog = znanje, itd itd itd, čista matrica, grozno. Ma znam, rekao sam da više neću o tome pisat, jer će dežurni mali forumski trolovi oma skočit na zadnje noge, ali jednostavno nisam izdržao jer je to tako slikovit primjer uvođenja djece u uvjetovanu realnost. Neću, neću. Neću ti reć što mislim o tvojim nebulozama, grdo bi zvučalo. Svaka riječ razmijenjena sa tobom je čisto gubljenje vremena. U to sam siguran još od kad si poštom (ili čime već, nisi se izjasnio) htio slat smeće natrag proizvođaču.Samo mi nije jasno što je loše u dresuri? Opet teorije zavjere. Pas napravi nešto dobro i dobije pseći keksić. Dijete donese baterije na reciklažu i dobije bombon. Dijete tim činom shvaća da je to dobro i danas- sutra kad odraste će te dobre navike koje je naučilo u djetinjstvu prenjeti na svoju djecu. Kako bi inače dijete moglo naučiti što je dobro, a što loše ako ga za dobra djela ne pohvalimo, ne damo bombon ili na neki drugi način nagradimo. Ti si popljuvao učiteljicu u najmanju ruku kao da je pedofil.
još da znaš da to delaju kako bi nanovo hitili traku nutra i naplatili punu cjenu za repariranega...da briga za okoliš