29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Sva sreća da sam danas do Crikvenice odlučio ići starom cestom kroz Dragu, pa Hreljin, Križišće - Tribaslj - Crikvenica ... da sam sa Vežice krenuo obilaznicom kroz Dragu dočekalo bi me ovo ... valjda će nam sezona biti ok ... bar to:
Citat: zokxy - 22.06.2012., 13:20:52Sva sreća da sam danas do Crikvenice odlučio ići starom cestom kroz Dragu, pa Hreljin, Križišće - Tribaslj - Crikvenica ... da sam sa Vežice krenuo obilaznicom kroz Dragu dočekalo bi me ovo ... valjda će nam sezona biti ok ... bar to:Možda sam i ja tu negdje u koloni. Baš taj dan idem prema jugu, mislim si, neću po magistrali, bit će gužva od Bakra do Kraljevice, idem zaobilaznicom, pa preko Škrljeva, Križišća, Triblja... KONJINA!!! 45 minuta u koloni!!! Od Vežice do čvora sv Kuzam, prosjek mi je bio 9 km/h, a potrošnja 22 l/100
Od Vežice do čvora sv Kuzam, prosjek mi je bio 9 km/h, a potrošnja 22 l/100
Ko ti je kriv što imaš putno računalo
Kolege su izračunali da im je prosjek u gradskoj vožnji ~7 l/h
Citat: ilirija - 24.06.2012., 23:51:05Ko ti je kriv što imaš putno računaloDa ga nemam bih brže prošao? Ili bi auto manje trošio?
Jeeeeee ... Vratija nam se Gorg!
Citat: elvis - 25.06.2012., 17:04:25Kolege su izračunali da im je prosjek u gradskoj vožnji ~7 l/h Jesu li ga probali izračunat na autoputu? Bio bi sigurno dvostruko veći... ako ne i trostruko.