29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
http://img444.imageshack.us/img444/8292/rijekasamogbalkona.jpg
Ako je naziv fotke točan (Rijeka sa mog balkona), imaš prekrasan pogled na moj balkon. Drugi put kad budeš namjeravao dignuti fotku na forum, javi barem da poberem robu sa štrika
Gledajući sa balkona u smjeru slikanja, ne mogu skužiti lokaciju. Može biti sa peterokatnice iznad autolimara Kovačića (najvjerojatnije), ali mi se čini da je ovo malo višlje od visine peterokatnice. Druga moguća lokacija je jedna od zgrada na Baredicama, iznad Zametske, a treća (najmanje vjerojatna) "Belje" neboder.
Citat: Jean - 29.05.2012., 19:10:26Ako je naziv fotke točan (Rijeka sa mog balkona), imaš prekrasan pogled na moj balkon. Drugi put kad budeš namjeravao dignuti fotku na forum, javi barem da poberem robu sa štrika Misliš na one bijele gaće?
Citat: Jean - 29.05.2012., 19:10:26Gledajući sa balkona u smjeru slikanja, ne mogu skužiti lokaciju. Može biti sa peterokatnice iznad autolimara Kovačića (najvjerojatnije), ali mi se čini da je ovo malo višlje od visine peterokatnice. Druga moguća lokacija je jedna od zgrada na Baredicama, iznad Zametske, a treća (najmanje vjerojatna) "Belje" neboder.Ima iznad te peterokatnice još jedna peterokatnica.