29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Daluka - 20.05.2022., 13:57:43... od gospodina Leonarda Budicin, ...Kod: [Odaberi]... Srdačan pozdrav,Leandro Budicin...To je najvjerojatnije i razlog onako manjkavog dokumenta (nepostojanje otiska pečata na fotografiji) jer da sam ja carinik ili policajac osoba sa onakvim dokumentom bila bi privedena na provjeru ...Leandro nastaje kraćenjem od Alessandro, ne od Leonard.
... od gospodina Leonarda Budicin, ...Kod: [Odaberi]... Srdačan pozdrav,Leandro Budicin...To je najvjerojatnije i razlog onako manjkavog dokumenta (nepostojanje otiska pečata na fotografiji) jer da sam ja carinik ili policajac osoba sa onakvim dokumentom bila bi privedena na provjeru ...
... Srdačan pozdrav,Leandro Budicin...
Ovaj put stvarno na koncu, moram priznati da mi posve izmiče tvoja sumnja u autetičnost dokumenta, pogotovo ako se zapitaš tko bi i kakve to koristi imao od patvorenja oružnog lista Riccarda Zanelle?
Ako si dobio veću fotkicu, mogao si i nju postati. Izvini
Poštovani, originalni dokument nalazi se u našoj arhivi, a radi se o osobnoj knjižici za dozvole za oružje (u prilogu).Srdačan pozdrav,Leandro BudicinArchivista aggiunto – Suradnik arhivistaCentro di ricerche storiche – Centar za povijesna istraživanja – Središče za zgodovinska raziskovanjaPiazza/Trg Matteotti 1352210 Rovigno – RovinjTel. +385 52 811 133Fax +385 52 815 786leandro@crsrv.org
Eto vidiš! Znaš bolje od mene i što je i gdje je. ...
Jučer sam našao zapis o rođenju Zanelle u matici krštenih Rijeke br. 438 na str. 294 pod br. 503 od 27. lipnja 1875.Mislim da još nije nigdje objavljen.PS. Upisivač se malo zaigrao u popunjavanju rubrika.