29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
iman ja, guglaj geni i genetika.
neki link na zanstveno dokazanu teoriju?iman ja, guglaj geni i genetika.
, no je li potrebno išta tu dokazivati, riječ je o nečemu što se eto provlači od kada je svijeta i vijeka .
Je li potrebno sada ovdje dokazivati da postoji oko svakog živog bića energetsko polje. Da postoji, postoje fotografije tih polja na kojima se jasno vidi onaj gušći dio tog polja te eventualni entiteti(mentalni mikrobi) koji parazitiraju u njemu.
Trebam li baš sve dokazivati nekom znanstvanom metodom da bi neko poput fushera prihvatio ono što sam ja prihvatio kao već postojeće stanje potvrđeno u praksi.
Nešto se događa, to je posve sigurno. Nešto se energije razmijeni, a ako u toj energiji postoji namjera tada može doći(prihvaćam, i da ne mora nužno) do ostavljanja energetskog zapisa koji će se prenijeti na potomstvo, a manifestirati ponekad i u habitusu.
postoje sasvim dobri uređaji koji na osnovu skeniranja energetskog polja mogu ustanoviti stanje u organizmu i ukazati na mogući poremećaj, zapravo ga prilično precizno dijagnosticirati i to ponekad i više mjeseci prije nego se sam poremećaj razvio u tešku , ako [...]su imalo sumnjali u čistoću proveli postupak energetskog pročišćenja mlade i na taj način riješili pitanje telegonije.
... Je li potrebno sada ovdje dokazivati da postoji oko svakog živog bića energetsko polje. Da postoji, postoje fotografije tih polja na kojima se jasno vidi onaj gušći dio tog polja te eventualni entiteti(mentalni mikrobi) koji parazitiraju u njemu.Trebam li baš sve dokazivati nekom znanstvanom metodom da bi neko poput fushera prihvatio ono što sam ja prihvatio kao već postojeće stanje potvrđeno u praksi.
Možeš misliti da si ti hrpa mesa i kostiju, kroz koji protiču neke tekućine i sve to lijepo upakirano u blatni trliž. No ipak malo promisli , ima li unutar toga nešto što se može nazvati JA. Ono nešto što se u nekim tradicijama naziva originalno JA ili energija duše, duša , shen. Ako prihvatiš da u tom tijelu boravi JA kao najkvalitetniji dio, tada bi trebao prihvatiti i to da upravo taj JA upravlja ne samo tim tijelom i intrakcijama u kojima sudjeluje, već i kreiranjem stvarnosti koje će to tijelo iskušavati. Pritom to može biti svjesno kroz namjerno kreirane programe ili nesvjesno, kroz inkodirane programe koje je kreirao neko drugi.