Autor Tema: telegonija  (Posjeta: 32114 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline z355ko

• Full Member
  • Datum registracije: Pro 2013
Odg: telegonija
« Odgovori #30 u: 23.07.2015., 08:32:56 »
ne pada mi napamet tebi tražiti znanstvane članke ili knjige na tu temu, niti dokazivati da je to doista tako. Ukoliko se tebi čini da nije, ok, onda za tebe nije.

No ono što je mene svakako zaintrigiralo je današnje stanje, gdje se u odnose ulazi kako ko stigne, što prije to bolje, ne želeći suditi o tome je li to dobro ili ne. Kada se velike ljubavi rastope u moru svakodnevnih interesa i pravila za koja nemamo pojma ni otkud su ni čemu služe, što od njih ostane u nama?
Prisjetite se svojih prvih ljubavi, pravih, onih koje se pamte. Jeste li kod takvih ljubavi, obožavanoj ostavili dio duše? Jeste li od dragog primile dio duše?( negdje se to naziva i beba duša ili fragment). Ne žive li u nekom kutku nas još ostatci(sjećanja) tih ljubavi i ne tražimo li u svakoj novoj prilici podudarnosti sa njima? Je li možda to ta naša poznata priča, obrazac po kojem određujemo kompatibilnost? Ili je to pojava o kojoj ovdje govorim i ima sasvim realnu energetsku matricu?
Nećemo li sada kad znamo da je tako nešto moguće i da ima ime, drugačije gledati djecu svojih , nekad, obožavanih? Nećete li sada kada znate pogledati u svoju djecu i pomisliti imali koji tračak mog negdašnjeg dragog u njima?  :skartoc
bolje biti vjetar nego list

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #31 u: 23.07.2015., 09:40:09 »
no ipak
samo za tebe fusher, znan da voliš čitat:    http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/Miroslav_Markovic_-_Voda.pdf

Offline fusher

• Hero Member
  • Datum registracije: Stu 2012
« Odgovori #32 u: 23.07.2015., 14:19:30 »
samo san čekal miroslava da "okačiš" kad drugega za linkat ni na temu.. :a045

evo, moja hćer ima pikinu na bivšu a sin miša na moju ljubav z mladosti. :ruka

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #33 u: 23.07.2015., 14:28:29 »
samo san čekal miroslava da "okačiš" kad drugega za linkat ni na temu.. :a045

evo, moja hćer ima pikinu na bivšu a sin miša na moju ljubav z mladosti. :ruka
o nisan znav da si ti i za ove i za one, sad si znamo enu novu :89

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Vel 2012
« Odgovori #34 u: 23.07.2015., 14:46:55 »
radio se obred čišćenja

Mene to previše podsjeća na obrede čišćenja koje izvode na lokalnim televizijama iz ponoći, gdje nesretnim ljudima izvlače novac. A neovisno o uspjehu ili neuspjehu preplaše ljude s pričama o većem "onečišćenju" kojeg se može ukloniti samo uz veći/jači/teži obred čišćenja za kojeg se mora platiti puno više novaca. Barem nekoliko puta godišnje bude u crnoj kronici priča o "pročišćivačima" aure/sudbine koji  od svoje žrtve izvuku par stotina hiljada kuna dok konačno ne shvate da žrtve prevaranata.

A što se tiče "zaprljanja aure", Bob Marley izgleda kao 100% crnac, a otac mu je 100% bijelac. Da mu se iz veze sa crnkinjom rodi bijelo dijete, netko tko ne zna rasu djeda, mogao bi pomisliti da telegonija funkcionira tj da je majka dijeteta sigurno nekada spavala s bijelcem i rodila bijelo dijete. Mada  "problem" uopće nije u njoj niti ima ikakve veze s njenim prethodnim spolnim životom.

Offline z355ko

• Full Member
« Odgovori #35 u: 23.07.2015., 15:02:31 »
često se spominje jedan slučaj nekakve zaklade u Rusiji
dakle urednik lista Priroda i život ovako komentira:
Ova informacija dozvala je u sjećanje davnašnju diskusiju, koja se u mom prisustvu rasplamsala među ljekarima. Govorili su o tome da su posle otvaranja Instintuta Partisa Lumumbe u Moskvi, učestale seksualne veze naših studentkinja sa crncima. One nisu imale nikakve posljedice i djevojke su ih brzo zaboravljale. Po završetku višeg obrazovanja djevojke su raspoređivane na rad u najudaljenije krajeve naše nepregledne domovine, tamo se udavale za mjesne bijele muškarce i rađale im...crne bebe! Ljekari koji nisu vjerovali ovim činjenicama, plameno su dokazivali svemoćnost marksističko-lenjinističkog pogleda na svijet, po kojem su sve rase na zemlji jednake! A ovdje se crna rasa pokazivala jačom od bijele. To je nemoguće! vikali su oponenti.
Tek sada, kao što se vidi iz gornjeg teksta, postalo je jasno da stvar nije u fiziološkoj neravnopravnosti rasa, nego u istoj ovoj telegoniji, po čijim zakonitostima buduća djeca prošlih partnerki nasljeđuju ne samo spoljne osobine, već i unutrašnje karakteristike bivših ljubavnika..." Jasno je, dakle, da veliko pridavanje značenja djevojačkoj nevinosti, poštenju i vjernosti, praktično u svim kulturama, nacijama i religijama (sa tek ponekim izuzetkom) ima čvrstu genetsku osnovu i naučno utemeljenje."

a što se tiče obreda čišćenja nekad je bilo pravilo da se takve stvari ne naplaćuju, tj da bi se već samim plaćanjem obred onečistio, praksa je bila da te mudrace, šamane štuju kao svete ljude , te da ih se dočekuje i prihvaća s poštovanjem, no osim hrane i prenoćišta druge plaće za svoj rad ne bi primali, neovisno o tome da li bi došli radi obreda ili su samo u prolazu. Vedrusi su čak imali i posebne "gradove" u kojima su živjeli ti mudraci i o tome se do pojave knjiga Vladimira Mergea zapravo i malo znalo.

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #36 u: 23.07.2015., 19:30:10 »
su posle otvaranja Instintuta Partisa Lumumbe u Moskvi, učestale seksualne veze naših studentkinja sa crncima. One nisu imale  tamo se udavale za mjesne bijele muškarce i rađale im...crne bebe! Ljekari koji nisu vjerovali ovim činjenicama,

Nema to veze s telagonijom nego netko nije znao izbrojiti 270 dana  :lol1 :lol2 :lol3 :rollin2

Offline milić

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Tra 2012
« Odgovori #37 u: 23.07.2015., 19:37:12 »
Poštovani g. elvis. Molim vas da pročitate moj odgovor#1 na ovoj temi. Ono pri dnu. Mislim da smo na tragu iste spoznaje.  :lol1
Prošeći se z manun okolo Trsata.

Offline fusher

• Hero Member
  • Datum registracije: Stu 2012
« Odgovori #38 u: 23.07.2015., 21:17:03 »
ni marija ni znala ča će pak je rekla da je po duhe sveten...da je bil crnac bi rekla da je duh sveti bil po škuren pak zato. a nemi bi i daje verovali :m055

Offline milić

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Tra 2012
« Odgovori #39 u: 23.07.2015., 21:42:44 »
Mašem, gren spat   :wavey! Jutra moran onu dionicu od 12,5 metri preplivat od šuba, na četire puti. :lol3
Prošeći se z manun okolo Trsata.

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #40 u: 23.07.2015., 22:08:02 »
Sve mi se nekako čini da se ti "obredi" pročišćavanja danas zovu - (medicinski) potpomognuti pobačaj.