29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Da mi je znati kada prestaje biti bolje popravljati i krpati nego naručiti novi od naše posrnule brodograđevne industrije.....
Doduše, ovako Lenac i Kraljevica imaju posla...
Citat: magnum.cro - 26.08.2014., 09:16:51Da mi je znati kada prestaje biti bolje popravljati i krpati nego naručiti novi od naše posrnule brodograđevne industrije..... http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Novi-trajekti-Kornati-i-Brac-su-preteski-i-nesigurniUljanik je trajekte Jadroliniji isporučio s masom praznog broda većom za 230 tona od ugovorenog, osim toga zbog malog gaza stalno imaju ukrcan tekući balast, smanjenu nosivost i troše milijune eura više nafteCitat: magnum.cro - 26.08.2014., 09:16:51Doduše, ovako Lenac i Kraljevica imaju posla... Zar nijr Kraljevica prošlo svršeno vrijeme ?
Ne znam puno o ugovaranju brodova jer je to uvijek, kao, poslovna tajna.Meni se čini da je cijela ova afera više usmjerena na prestrojavanje unutar Jadrolinije.
To je moje mišljenje stvoreno na osnovi redovitog čitanja NL. Jasno i na mojoj dugogodišnjoj praksi u brodogradnji i oko nje.Pozorno pratim razvoj događanja.
Uljanik je trajekte Jadroliniji isporučio s masom praznog broda većom za 230 tona od ugovorenog, osim toga zbog malog gaza stalno imaju ukrcan tekući balast, smanjenu nosivost i troše milijune eura više nafte