Prvo da se pohvalim kako sam igrao Armada Kup, bili smo na diobi trećeg mjesta, od 8 ekipa.
A sad par rijeci o Anasu Sharbiniju...
Uvijek sam simpatizirao Anasa koji me osvojio svojim igrama u najdrazem klubu. Stvarno je mogao sam rijesiti svaku utakmicu nekim vrhunskim potezom... Onda je otisao u Hajduk, ja ga nisam osudjivao, kao ni, vjerujem, vecina zrelih ljudi koji razmisljaju svojom glavom. Bilo je to za dobrobit kluba i ostatka ekipe, u vidu financija. E sad, poceli pregovori o povratku u Rijeku, novac mu nije bitan, samo je stvar raskid ugovora sa bivsim klubom i stvar je rjesena. I onda, onda odbije 100 tisuca eura (sigurnih) godisnje, sto ispada oko 8,5 K eura ilitiga oko 63 tisuce kuna mjesecno.
Da skratim. Malo sam se uzrujao. Ako se uzme u obzir da je 400K ljudi nezaposleno i da velika vecina ne prima redovno placu (evo ja nisam jos dobio za 3. mjesec), ispada mi licemjerno odbiti takvu ponudu pogotovo kad izjavis da novac nije bitan i da je to tvoj voljeni klub. E tu me je malo razocarao, ili njegov stari, Jamal, nisam bas siguran.
Izvinjavam se zbog dugog teksta al ovo je skraceno sta bih jos sad sve napisao...