29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: z355ko - 08.04.2015., 14:25:40, pa kad plaćaš kaznu za krivo parkiranje , pogledaj na koji račun plaćašAko mi priznaju uplatu sasvim mi je svejedno da li sam uplatio u proračun RH, tvrtke RH ili udruge051
, pa kad plaćaš kaznu za krivo parkiranje , pogledaj na koji račun plaćaš
Kad vidim vozilo MUPa kako stoji uz cestu a organske robote u uniformama državne zaštitarske tvrtke kako zaustavljaju sve redom, uvjeren sam(a uvjerenja štiti i sam ustav) da se radi o drumskim razbojnicima, koji su k tome još i naoružani.Nemoj mi sad reći da moraju provjeravati koji je auto registriran i slične bedastoće, danas je tehnologija toliko uznapredovala da postoje uređaji koji na osnovu odraza registarske pločice odmah daju podatke o vozilu.
Državni proračunIBAN CODE: HR1210010051863000160Državni proračun Republike HrvatskeIBAN CODE: HR1210010051863000160.ručni copypaste z nekeh dokumenti... jebateboh, stvarno istina da su isti ibani...
Ja nikako da shvatim koja je više poanta ovih postova.Uostalom, kome ne odgovara ovdje, nije lancima vezan i slobodan je otići tamo gdje misli da je bolje. Ili je cijeli svijet jedna velika zavjera
Citat: Asterix - 09.04.2015., 10:00:45 Ja nikako da shvatim koja je više poanta ovih postova.Uostalom, kome ne odgovara ovdje, nije lancima vezan i slobodan je otići tamo gdje misli da je bolje. Ili je cijeli svijet jedna velika zavjera imaš pravo Aster, nema svrhe pisati o tome( svrha mi je bila probuditi svijest o tome što čovjek jest) pa tako s ovim postom zaključujem s time bar što se mene tičemogao bi nabaciti još par poslovica u tom smjeru, no čemu, nema svrheah daSeverina je oduševila posjetitelje na svom profilu novom haljinom, naravno možda je malo pretjerala i pokazala previše. Jelena Rozga, upitana da komentira istu, rekla je da .........itd itd bla bla truć
uostalom, dashcam ti je 20 usd na ebaye pa si ju stavi na prednje staklo. istina je da kad je vide malo drugačije dišu...
Citat: z355ko - 09.04.2015., 10:21:44Citat: Asterix - 09.04.2015., 10:00:45 Ja nikako da shvatim koja je više poanta ovih postova.Uostalom, kome ne odgovara ovdje, nije lancima vezan i slobodan je otići tamo gdje misli da je bolje. Ili je cijeli svijet jedna velika zavjera imaš pravo Aster, nema svrhe pisati o tome( svrha mi je bila probuditi svijest o tome što čovjek jest) pa tako s ovim postom zaključujem s time bar što se mene tičemogao bi nabaciti još par poslovica u tom smjeru, no čemu, nema svrheah daSeverina je oduševila posjetitelje na svom profilu novom haljinom, naravno možda je malo pretjerala i pokazala previše. Jelena Rozga, upitana da komentira istu, rekla je da .........itd itd bla bla trućJušto mi je ova tema počela bit zanimljiva, a ti ga z355ko finiš z jenu severinu ili rozgu