29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
Gledan tako prema Cresu odzgora i vidin kako gre avion z one strane od Krka prema Učki, pa do malo vrimena nazada, pa opet, pa onda isti ta kontra malo do nas pa malo na Cres, pa kada je storiv gradele san to lipo se slikav(ne znan kadi mi je sada ta slika , ma ko je najden ću ti je poslat). Daj mi duhtore reci za ku je stvar ta eroplan dilav gradele na nebu? za ribe peć? Morda je morav čekat da se oslobodi pista na Krku aš je bilo ffanj prometa ta dan? ma i ako je kaj je popizdiv da je letiv malo semo malo tamo, pa na skriž , ke ni mogav letit va kakovi spirali ili va krug?
Dr fušer, dakle, puno puti san , kada san biv na moru gledav avione kako lete semo tamo i za njimi ostaje bili trag. Niš čudno, još kot otrok san znav da kliperi ne pušćaju trag, a da mlažnjaki pušćaju.
I mi konja za trku imamo...Trebalo bi otvoriti temu: čudni letovi iznad RH :-)
Citat: mušica - 12.04.2015., 22:42:38Promjećujem da koristite pojmove destilirana i redestilirana voda..je li to isto?Ja redestiliranu doživljam kao "čistiju" od destilirane, tj ponovo (re) destiliranu vodu.
Promjećujem da koristite pojmove destilirana i redestilirana voda..je li to isto?
Citat: elvis - 12.04.2015., 23:02:52Citat: mušica - 12.04.2015., 22:42:38Promjećujem da koristite pojmove destilirana i redestilirana voda..je li to isto?Ja redestiliranu doživljam kao "čistiju" od destilirane, tj ponovo (re) destiliranu vodu. Točno; destiliranu vodu dobijemo kad se pretvaranjem u pare i kondenzacijom tekućine pročišćavaju a redestilacija je ponovljeni postupak.
Citat: z355ko - 13.04.2015., 00:53:17Dr fušer, dakle, puno puti san , kada san biv na moru gledav avione kako lete semo tamo i za njimi ostaje bili trag. Niš čudno, još kot otrok san znav da kliperi ne pušćaju trag, a da mlažnjaki pušćaju. ja? ma nemoj? B17ice, tkz leteće tvrđavi zaprašuju japanci...z klipnemi motori.