29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Upravo smo Vam, dragi čitatelji, dokazali na koji podlo smišljen i lukav način je opljačkana država Hrvatska, zajedno sa svojim ljudima. Sada možete zaključiti zašto je ponašanje svih dosadašnjih vlasti prema državi Hrvatskoj bilo pljačkaroško i neprijateljsko. Zato što su nam oteli dragu domovinu i državu Hrvatsku, te je proglasili svojim plijenom. Imaju dva proračuna, jedan je prazan (proračun države) 0 kn, a drugi pune (proračun Republike Hrvatske), na naš račun i s njega izvlače milijarde na tajne račune izvan stvarnih granica države Hrvatske.
fora je u tome da nema zakona koji propisuje da te policajac smije kontrolirati, odnosno smije samo ukoliko postoji osnovana sumnja u krivično djelo.dakle iz čista mira on to ne smije raditi, nema osnova za to, već to oni rade prema nekakvom društvenom ugovoru koji niko nikad nije vidio.
Što se ovdje događa? Događa se to dragi čitatelji da smo otkrili kako je naša draga domovina i država Hrvatska, oteta od strane tvrtke Republika Hrvatska, koja se predstavlja kao država Republika Hrvatska, međutim uopće nema nadležnost nad ijednim pedljem teritorija države Hrvatske, osim onim na adresi Trg Svetog Marka 2, Zagreb. Sudovi, policija, državna uprava i svi oni što imaju veze sa Republikom Hrvatskom, djeluju izvan teritorija za koji su nadležni. Oni jedino mogu ostvarivati nadležnost na adresi Trg Svetog Marka 2, Zagreb.
ima li zainteresiranih za posjet koti 760, suhi vrh, najačem njemačkom uporištu kod bitke za Klanu(http://kolekcionari.com/forum/militarija-ostale-drzave-i-teme/vojska/13794-klanska-bitka?t=13396&highlight=klanjska+bitka), navodno je prostor još prepun artefakata. imam mogućnost korištenja detektora za metal. Posjet bi trebalo obaviti prije početka listanja jer se onda više neće ništa vidjeti
ima li zainteresiranih za posjet koti 760, suhi vrh, najačem njemačkom uporištu kod bitke za Klanu
ja nisam bio nikad na koti 760, navodno da ima i neka pećina tamo
nego, dajmo mi malo o kemtrejlsima. to mi je jača strana
Citat: z355ko - 10.04.2015., 12:43:39ja nisam bio nikad na koti 760, navodno da ima i neka pećina tamoMožeš li je označiti na nekoj karti? Ja sam probao pronaći ali na kartama koje imam nisam našao nijedan vrh sa oznakom 760 ..
a taj DHMO (dihidrogenmonoksid) iliti H2O ili ti voda..koliko je to otrovno? ja dosta tega popijen...
ja nisam bio nikad na koti 760, navodno da ima i neka pećina tamono bio sam na okolnim brdima gdje su bili partizanski položaji , nekoliko sam puta bio u lovu tamo, u prigonu.
tako je kurjer na Kuke šla na bok kad su slovenci videli more va đire i si brzo na poneštri gledat i zijat murje, murje, a kurjera fuć pak na bok od "balasta"