29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: zlukac89 - 06.10.2020., 20:08:08Lijep pozdrav, ima li tko kakvih informacija o ovoj psecoj znackici. Dali je uopce moguce dobiti kakve informacije osim toga da je to veterinarska znackica za psa. HvalaZašto jednostavno ne pošaljete upit na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, on je osnovan prije gotovo sto godina i jedan je od najstarijih fakulteta u Hrvatskoj, i gotovo sam sigurna da će Vam znati odgovoriti. Kontakt: info@vef.hrKontakt za medije: pr@vef.hrSvakako nam javite odgovor
Lijep pozdrav, ima li tko kakvih informacija o ovoj psecoj znackici. Dali je uopce moguce dobiti kakve informacije osim toga da je to veterinarska znackica za psa. Hvala
Citat: Rijeka - 08.10.2020., 09:27:25Citat: zlukac89 - 06.10.2020., 20:08:08Lijep pozdrav, ima li tko kakvih informacija o ovoj psecoj znackici. Dali je uopce moguce dobiti kakve informacije osim toga da je to veterinarska znackica za psa. HvalaZašto jednostavno ne pošaljete upit na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, on je osnovan prije gotovo sto godina i jedan je od najstarijih fakulteta u Hrvatskoj, i gotovo sam sigurna da će Vam znati odgovoriti. Kontakt: info@vef.hrKontakt za medije: pr@vef.hrSvakako nam javite odgovor Poslao sam njima, iako sam nasao podatak da je cijepljenje protiv bjesnoce obavezno tek od 1948.gPa ako odgovore nesto javim