29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
beskrajno vrijedan zapis. pročitala sam ga sad, prvi put, a sutra (danas ) ću ponovo. Veliko hvala, posebice dio o Rešu )on je spasio i mog tatu)
Citat: elvis - 02.05.2012., 00:18:34Citat: Vedrana - 01.05.2012., 23:56:32koji profesionalizam! Izgledaju vrhunski, vjerujem da su tako i zvučali! Ako pod time misliš da izgledaju schlang, tih godina nije bilo lako udebljati se. ne mislim na tjelesni liniju - mislim na instrumente, stalke, odjeću, oznake (...)
Citat: Vedrana - 01.05.2012., 23:56:32koji profesionalizam! Izgledaju vrhunski, vjerujem da su tako i zvučali! Ako pod time misliš da izgledaju schlang, tih godina nije bilo lako udebljati se.
koji profesionalizam! Izgledaju vrhunski, vjerujem da su tako i zvučali!
ne mislim na tjelesni liniju - mislim na instrumente, stalke, odjeću, oznake (...)
Citat: jazbac - 30.04.2012., 18:23:30 ]Malo nadopune:Hawai je ime orkestra koji je svirao na terasi ove oštarije, a vodio ga je neumorni glazbeni pedagog Celeste Zrelc (na slici drugi s lijeva ispred bubnja). Na gornjoj slici, zadnji desno Harmonika i Saksofon Dušan Schindler * 1910. + 1996. Zametski zet.Prijatelji i Haway-ci:Proširen sastav Haway: