29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
U današnje vrijeme rijetke su bolesti koje su uzrokovane deficitom hranjivih tvari u prehrani prije svega zato što imamo na raspolaganju gotove hrane za naše kućne ljubimce koje sadrže sve što je njima potrebno. T
Citat: Magnum - 09.11.2017., 12:31:57U današnje vrijeme rijetke su bolesti koje su uzrokovane deficitom hranjivih tvari u prehrani prije svega zato što imamo na raspolaganju gotove hrane za naše kućne ljubimce koje sadrže sve što je njima potrebno. TKada se sjetim da smo nekada doma psu bacili samo ostatke hrane i nikada nije imao probleme ....
Znaš u čemu je osnovni problem, nekada su ljudi živjeli više u kućama, imali su dvorište u kome je pas živio, dao si mu jest vani u padelici, natočio mu vode u drugu padelicu i on je pičio po svome jer je bi (oko)kućni ljubimac.[...]
Evo s čime sam se, kao novopečeni vlasnik Aljaškog Malamuta, susreo. Ovo nigdje nisam našao da piše da je specifično za polarce...Da olakšam i drugima, podijeliću ono ošto sam kopajući sa suprugom našao na netu. Kupio sam tablete Solgerove u apoteci (30 komada 124 kune) pa ćemo sada probati i vidjeti kako ide....Počelo je s probavom, nikako to srediti, promijenio 4 vrste hrane, onda smo skužili da mu ispod desnog oka nedostaje pokoja dlaka (što je preraslo u malo više dlake), onda smo primjetili da je to i na nozi. A (pre)mekana stolica iz dana u dan....
Zar, kad mu baciš drvo, ti donese natrag u zubima? Neki cuko od moje žene bi se igrao tako da sam mu ja bacao komad drva i donio bi ga on natrag do mene, ali iz zubiju mu ga nisi mogao oteti.