29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Čestitao bih sebi kako sam pametan. Naime, ča! Prkljao sam neki dan oko spremnika - foldera, ako je to isto, gdje su mi fotografije. I, ne sjećam se više baš detalja, uglavnom htio sam iz jednog foldera neke fotografije koje imaju početnu oznaku DSCN prebaciti u drugi folder. I ja to stisnuo i napravio takvo sranje da ni pas s maslom nebi to polizao. Neke fotke su otišle u glavni folder koji se vodi pod video, neke nisu. Ma pojma nemam gdje je što. Da ih zaboravim ili ima netko, ali stvarno, pametan koji to može nekako vratiti tamo gdje su nekad bile - u spremnicima?
Ako ovo riješiš dobit ćeš od mene No bella. .
. Da ih zaboravim ili ima netko, ali stvarno, pametan koji to može nekako vratiti tamo gdje su nekad bile - u spremnicima?
Citat: milić - 06.05.2017., 14:31:52Ako ovo riješiš dobit ćeš od mene No bella. .Ne priznajem No. Usput, nisam skup
E, da sam ja to skužio isti dan - undo bi ja to, ali ja sam to skužio za par dana. A do tada sam palio, gasio, žario.. Ma ni za budaletinu tehnika. Citat: ilirija - 06.05.2017., 14:33:28Citat: milić - 06.05.2017., 14:31:52Ako ovo riješiš dobit ćeš od mene No bella. .Ne priznajem No. Usput, nisam skup Dobro nećeš No bella oš onda La bello? Ili, bolje, znam ja univerzalnu valutu. Mislim da tu voliš.
@Elvise, na windowsima nema "undo" ;-)
Citat: Magnum - 07.05.2017., 12:28:07@Elvise, na windowsima nema "undo" ;-)Zavisi na što misli pod "undo", u ovom slučaju ja mislim na poništavanje zadnje naredbe, tj vraćanje na stanje prije izdavanja, a u tom slučaju "undo" i te kako postoji (iskoristio ga više puta , a postoji i "redo" )
Mda, Undo i Redo su poznata stvar, ali kad se radi o manipulaciji datotekama, sve ostaje na Copy,Paste, Cut, Delete, Send to....
Citat: milić - 06.05.2017., 14:08:02Čestitao bih sebi kako sam pametan. Naime, ča! Prkljao sam neki dan oko spremnika - foldera, ako je to isto, gdje su mi fotografije. I, ne sjećam se više baš detalja, uglavnom htio sam iz jednog foldera neke fotografije koje imaju početnu oznaku DSCN prebaciti u drugi folder. I ja to stisnuo i napravio takvo sranje da ni pas s maslom nebi to polizao. Neke fotke su otišle u glavni folder koji se vodi pod video, neke nisu. Ma pojma nemam gdje je što. Da ih zaboravim ili ima netko, ali stvarno, pametan koji to može nekako vratiti tamo gdje su nekad bile - u spremnicima? Odi na search u windows exploreru i tamo traži DSCN*.* fajlove i onda će ti ih sve naći. Onda vidiš gdje su i prebaciš ih tamo gdje želiš. Ili odi u jedan po jedan folder i vraćaj fotke gdje im je mjesto. Inače, to je 10 minuta posla, možemo ti to obaviti sutra ili prekosutra popodne, poslije Galeba, ako ti se ne čeka sedamnaesti.... Cijena, sitnica ;-)@Elvise, na windowsima nema "undo" ;-)
Citat: Magnum - 07.05.2017., 17:58:41Mda, Undo i Redo su poznata stvar, ali kad se radi o manipulaciji datotekama, sve ostaje na Copy,Paste, Cut, Delete, Send to....Jesi li vidio screenshot koji sam priložio? To je upravo Undo/Redo za operaciju Delete, a isto tako funcionira i za Cut. Za Copy nisam siguran ali kako nije destruktivna operacija i nije toliko bitno.Nažalost vrlo brzo se prekrije s nekom drugom operacijom pa treba reagirati relativno brzo.
No, krenula rasprava na krivome mjestu. Miliću, čujemo se sutra (ponedjeljak) popodne pa ćemo se dogovortiti sve...
Citat: Magnum - 08.05.2017., 00:55:48No, krenula rasprava na krivome mjestu. Miliću, čujemo se sutra (ponedjeljak) popodne pa ćemo se dogovortiti sve...Nazvat ću te između 16.00 i 17.00 ako ti odgovara.