29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e sada znam gdje je,thanks za pomoćZgrada preko puta t-coma ili t-mobile,tko će više znati,ili preko puta talijanske gimnazije
Zgrada preko puta t-coma ili t-mobile,tko će više znati
Citat: gorgoroth - 08.08.2013., 20:13:45Zgrada preko puta t-coma ili t-mobile,tko će više znatiT-mobile je bio posebna firma (T-mobile d.nešto) , nisu dijelili niti jednu službu sa HT-om, a T-com je bio (i ostao) samo brand HT-a (ne postoji T-com d.d ili d.o.o) T-mobile nikada nije imao zgradu u Rijeci (koliko znam, imao je samo u Zagrebu), tako da može biti riječ samo o zgradi HT-a a navodno je ta zgrada prodana, tako da više nije ni to. Ako nije prodana, bit će uskoro, ostat će (valjda) samo dio gdje je centrala i razdjelnik ... ili će se i to prodati pa uzeti u najam ... BTW u toj zgradi je do prije nekih 7-8 godina radio brzojavni ured, tu su se primali brzojavi/telegrami preko telefona.BTW #2, bila je spojena sustavom "zračne pošte" sa zgradom HP na Korzu, ali nikada nisam vidio taj sustav da radi, prestali su ga koristii prije "mog vremena"
. to je preko puta te nečije zgrade. je tamo u blizini onaj radio koji nas je nekada gledao ?
Citat: ilirija - 10.08.2013., 11:19:34. to je preko puta te nečije zgrade. je tamo u blizini onaj radio koji nas je nekada gledao ?Korzo ili Sv. Vid ili kako se već zvao? Mislim da je bio neki radio nasuprot HT-ove zgrade.
Znam bar dvoje koji bi ovo mogli znati ... bili par puta tu sa mnom ...