29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
... vidi se (a i ne baš najbolje, u sredini fotografije) mjesto za pražnjenje oružja straže ;-)
Citat: magnum.cro - 12.06.2013., 09:13:15... vidi se (a i ne baš najbolje, u sredini fotografije) mjesto za pražnjenje oružja straže ;-)Prošlo je kojih par desetljeća od kako sam to zadnji put radio ... zapravo kada sam ja vodio stražu samo bi im pokupio magazine, uopće ih nisam vodio do mjesta za pražnjenje oružja.
Pošto je ovo slika stara x godina,jako je teško na osnovu zida pogađati,ja stojim da su takva pogađanja glupa,isto kao i stavljanje prozora...možemo i kamenčiće stavljati pa ti pogađaj
i još
Citat: gorgoroth - 12.06.2013., 22:13:23Pošto je ovo slika stara x godina,jako je teško na osnovu zida pogađati,ja stojim da su takva pogađanja glupa,isto kao i stavljanje prozora...možemo i kamenčiće stavljati pa ti pogađaj U biti se slazem sa ovom primjedbom, ali s druge strane ovo je ipak samo igra, vjerujem da ima ljudi koji ovo mogu prepoznati bez problema. Ja sam ipak stavio tri prozora za pomoc ne radi se o zidu (vidi se i dimljak) + evo slika koja pokazuje sta je iza fotografa pa probajte pogoditiLP