29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Uz Krimeju cca 2000 m X 2000 $ = 4,000.000 $. Puno ili malo, aj bo.
Pedalirat uzbrdo, ljenčine jedne. I nonići su vam imali taj cikloqurac.
pedaliranje uzbrdo nema puno veze s lijenošću. Jedna žešća uzbrdica te može "uništiti" eksponencijalno više nego što bi čovjek rekao na prvu ruku.
BTW IIRC bilo je to 8 mjesec, temperatura preko 30C, a cijela tura od nekih 5h+ bez kapi vode ili hrane
Ja ne bih 5 sati vozio auto bez kapi vode, a kamo li biciklu. Sad ne znam bih li ti stavio ovaj smajlić ili ovaj U svakom slučaju, nadam se da to više nećeš ponovit. Zbog sebe i svog zdravlja.
U tekstu je upravo spomenuto kao idealno rješenje za one koji idu na posao i ne žele doći uznojeni u ured.
Citat: Asterix - 07.12.2014., 13:29:13U tekstu je upravo spomenuto kao idealno rješenje za one koji idu na posao i ne žele doći uznojeni u ured.Ako ne želim doć uznojen u ured, onda neću ni sjest na bicikl, pa makar mi bilo sve nizbrdo od kuće do posla.
Idealno prijevozno sredstvo za Rijeku je skuter ili motocikl. Imam ga i koristim ga za na posao kad god mogu, pa čak i kad je temperatura malo iznad nule ili pada lagana kiša. I onda kada u rush houru prođem pored gmižuće ili stojeće kolone automobila, oni misle: "vidi budalu na motoru po ovom vremenu", a ja mislim: "vidi budale stoje u koloni, ni naprijed ni nazad". A tek traženje parkinga...
A da koji put pokušaš shvatiti da postoje i drugi ljudi u drugim situacijama?
Aha, posebno idealno ako trebaš usput odbaciti djecu u vrtić, školu, odvesti ih na trening ... No to to tebe ne muči jer smo već ustanovili da nemaš ni "butlera ni kućnu pomoćnicu" ...zimi mi radi grijanje, ljeti klima, audio sustav mi je bolji u autu nego u stanu .. Razlika, osim u ekstermnim situacijama (sjećam se 25 minuta za nekih 250m) u stizanju na odredište je cca 5min, do max 10 minuta. Problem s parkiranjem mi je, da budem kao ti, nepostojeći. A ako trebam do grada, tih 10-15 min nizbrdo pa onda još jednom uzbrdo mi dođe kao rekreacija