Autor Tema: Gmail nudi "Undo Send" opciju pomoću koje možete poništiti slanje emaila  (Posjeta: 3095 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Magnum

• Administrator
  • Sr. Member
  • Datum registracije: Svi 2013
  • What do you see in the dark, when the demons come?
    • Magnum's place
Gmail nudi "Undo Send" opciju pomoću koje možete poništiti slanje emaila

DOGODILO se svima, iz različitih razloga. Poslali ste email budućem poslodavcu, i shvatili kako niste stavili životopis u privitak? Ne brinite, Gmail vam nudi "Undo Send" opciju pomoću koje možete poništiti slanje.

Time Tech urednik Doug Aamoth objašnjava kako to možete učiniti:

1. Otvorite Gmail.

2. Kliknite na "gear" ikonu u desnom gornjem kutu, i zatim kliknite na "Settings".

3. Kliknite na "Labs".

4. Skrolajte dolje i nađite opciju "Undo Send", i označite "Enable".

5. Kliknite na "Save Changes".

Važna napomena za one koji će opciju htjeti koristiti u pijanom stanju. Za poništavanje imate samo 10 sekundi nakon slanja maila. U vašem stanju 10 sekundi neće biti dovoljno, stoga ovo ni ne pokušavajte.

Video: http://content.time.com/time/video/player/0,32068,3086409298001_2163383,00.html

« Zadnja izmjena: 21.01.2014., 23:18:39 od magnum.cro »
Objasniš li nešto tako jasno da nitko ne može pogrešno razumjeti, netko će ipak krivo shvatiti.

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Vel 2012
Ovo koristim od kako su uveli kao eksperimentalnu uslugu i prva liga je! :palacgore

Kada pišem poruke radim gomilu grešaka a obično ih primjetim kada sam već stisnuo send :eek

BTW vrijeme u kom će biti moguće stisnuti Undo, tj poništiti slanje je podesivo na 5,10,20 i 30 sekundi. A za to vrijeme možete raditi nešto drugo, ne morate čekati da prođe to predefinirano vrijeme, ali toliko vremena će pri vrhu Gmail prozora stojati obavijest s kojom ćete moći poništiti slanje poruke. :palacgore

Offline rijeka53

• Full Member
    • rijeka-apartmani
... uf ca vi svastenesto morete storit va tih par seCundi

Inviato dal mio ALCATEL ONE TOUCH 6010X utilizzando Tapatalk

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
... uf ca vi svastenesto morete storit va tih par seCundi

Ja sam si stavil 10 sekundi, toliko mi je dovoljno ako primjetim neku grešku npr u naslovu ili u prvih par redaka. Ako ti je malo stavi 30 sekundi  :palacgore

madcox

• Gost
Meni ovo često treba  :greensmile     ....šteta da ga i na poslu nisam imala, poslala sam par idiotarija nekoliko puta, al ljudi se nisu bunili..........  :lol1