29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Sad ćemo mi tlačit sa željeznicom, kao što ovi bunkeromanijaci već 3 godine tlače ovaj napaćeni forumski narod.
... banirali su ga kao admina. ...
Citat: LLeon - 24.02.2015., 07:10:43... banirali su ga kao admina. ...Nije istina, lažeš i izmišljaš (nije to ništa novog od tebe )! Ja sam sam obrisao svoj profil ... raspitaj se malo kod Kikija.*****Na kojem sam ja to forumu baniran? Na:- Vlakovima sam registriran kako thomcro- zeljeznice.net sam registriran kako thomcro- railbelgrade sam registriran kako thomcro- vlaki.info sam registriran kako thomcro- forum.hr sam registriran kako thomcro- railfan sam registriran kako thomcro- autobusi.org sam registriran kako thomcro... i ni na jednom od ovih nisam baniran... tako vidiš da lažeš i izmišljaš! Bio jesam baniran na Vlakovima i zeljeznice.net jer su svoje probleme prelamali preko mojih leđa umjesto da admini riješe stvarni(e) problem(e)A i na Vlakovima i na zeljeznice.net mene su oni prvi kontaktirali za promjenom nicka a ne ja njih (ja nisam ništa htio mijenjat)
Kako bi Ri5446Brrr reko: Sapunjača! Ajmo mi rađe u nove pobjede i nova otkrivanja zanimljivosti, bilo one arhitekturne, građevinske, šetačko-offroaderske, željezničke, trkačko-biciklističke ili militarističko-bunkeraške, a povijest svađi i kaprica ajmo ostavit za sobom. Ovaj forum je dovoljno velik za sve.
Citat: Damir - 22.02.2015., 20:26:51Videj još jednega vraga... i minji je tu! Lleon,thomcro,KAPO,Jean i moja malenkost.Mogu samo potvrditi da je ovaj forum okupiran i želimo vlast nad njim... Mene zaboravio...
Videj još jednega vraga... i minji je tu! Lleon,thomcro,KAPO,Jean i moja malenkost.Mogu samo potvrditi da je ovaj forum okupiran i želimo vlast nad njim...
Pozdrav Lappinu u Londonu, Aster u Luksemburgu (?), a poseban pozdrav Massimu Superini koji stiže u Rijeku. Naravno, pozdrav i svima ostalima koji su tu.