29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
prije bih rekao realan
sve to građani Hrvatske dobro znaju kakvo im je stanje u zemlji...
Citat: gorgoroth - 18.11.2012., 10:33:13sve to građani Hrvatske dobro znaju kakvo im je stanje u zemlji...E, pa upravo na to sam se ja i osvrnuo u svom prvom postu: znaju- i ŠUTE. A kad neki xy osvoji neku xy medalju u nečemu (da se sad ne osvrćem na generale, jer na kraju krajeva i zaslužili su doček kakav su i dobili) cijela nacija pada u delirij, diže se na noge, nastaje opća histerija... Sa druge strane, možeš im pokrast milijune, nabit im poreze, ne dat plaću mjesecima, uništit tvornice, napravit im deponij ispod prozora i ova usrana kauč nacija ŠUTI! Nikom ništa... tu i tamo će neka grupica napravit mini prosvjed i pojeo vuk magare... Eto, to želim reći. Sada ti režu i prava zdravstvenog osiguranja, a ti meni da ja otkrivam toplu vodu. Pogledaj samo kakve demonstracije i prosvjedi se dižu po Grčkoj, Španjolskoj, Francuskoj... Pred koji dan se i u Ljubljani diglo 30.000 ljudi na prosvjed... Ali ne smiju jako vikat, jer će im baba u Grazu zvat policiju.
Stvar je u tome što sve preozbiljno i prekritički shvaćaš,ljudi se vesele i zašto odmah kritizirati
Valjalo bi poći leći. Mediji, kad se sutra probudim očekujem da odmah saznam kakve je gaće Gotovina obukao i da li je išao po pršut taksijem od 20 ili 25kn. I ne zaboravite provjeriti ako je uspio uparit čarape jer to je jako bitno za budućnost Hrvatske. Ne znam kako vama, ali meni smrdi da bi se uskoro Gotovina mogao pojaviti na hr. političkoj sceni. Dapače, mogao bi se i okladit na to... strah me i paštetu otvorit za doručak da ne iskoči iz nje. U svakom slučaju smo najebali. Laku noć!