29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
to je jedan vrijedni član s skyscrapercitya napravio,a netko samo ukrao i stavio na ref,bez linka ili čega drugoga,npr autora
Načuh da je kružni tok za Krk pušten u rad ... Na Fejsu ima i neki nacrt, render ... štogod. Nije mi previše jasan. Ima tko podatke, da proučimo i ne se zagubimo prije upotrebe?
Citat: zokxy - 19.06.2014., 09:18:41Načuh da je kružni tok za Krk pušten u rad ...Rotor je otvoren za promet ali radovi još nisu gotovi. Ima još dosta toga za završiti.
Načuh da je kružni tok za Krk pušten u rad ...
Šetalište XIII. divizije zatvoreno za promet (osim bus, taxi, stanara i hotela Jadran) zbog radova, pa je jutros je prilično zagužvalo u ulici D. Gervaisa. Ja tutle, zaglavio u toj ulici umjesto da sam na D404 pa kod Towera van. Ili još bolje, od sutra sam gost hotela
zanimljivo je kako D404 nisu ponudili kao službeni alternativni pravac, nego obilazak preko Vežice.
neću niti spominjati da sad usred ljeta, kad ljudi idu na Pećine na kupanje busom, uređuju Pećine, a onda će se polovicom/krajem kolovoza vratiti u centar grada i to će tako trajati (prema planu) do sredine rujna. bit će veselo kad krene škola