29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jedina greska na mom kompu bila je da je iznutra prasina onemogucavala normalno hladjenje procesora.Svima za pouku - kad cujete urlikanje i mucenje ventilatora u kucistu, vrijeme je za usisavanje unutrasnjosti kompa, i izbjeci cete hrpu neugodnosti!!Ovo je pravi hardverski savjet
omg zoki otkrio toplu vodu
Čovjek je imao drveni okvir ispod laptopa radi boljeg hlađenja. Mislim da je bila tikovina.
Dobro, dobro ima još idiota ali kako se to usisava. Nadam se da to sin radi ali nisam baš siguran pa da ja to napravim kad njega nema.
Citat: milić - 14.07.2012., 10:13:27Dobro, dobro ima još idiota ali kako se to usisava. Nadam se da to sin radi ali nisam baš siguran pa da ja to napravim kad njega nema.Jednostavno je. Otvoriš bočnu stranicu, upališ usisač i povučeš vidljivu prašinu. No ima toga još... Zadnji puta kad sam čistio svoje računalo doma, potrošio sam dobra tri sata na to i to samo zato što sam ga rastavio do najzadnjeg šarafa.To ipak ne bih preopručio raditi onima koji nisu vični tehnici...
Ako se ventilator počme vrtiti, počme raditi kao generator i generira određenu struju koji šalje na matičnu ploču. to može spržiti djelove matične ploče.