Bijah, da imam card reader mogao bi prebaciti i fotografije ali niste ništa propustili jer iako je izložba zanimljiva i zaslužuje posjetu a većinu fotografija još nisam vidio, osvjetljenje je očajno tako da moje fotografije mogu poslužiti samo kao ilustracija. Osvjetljenje je problematično jer su fotografije iza stakla pa je odbljesak rasvjete i svjetla kroz prozore ogroman. Za neke fotografije treba pronaći kut ili čak rukom zaklanjat rasvjetu da se vide detalji.
Posebno mi je zanimljiv par "ručnih" panorama, tj panorama koje su napravljene spajanjem fotografija na papiru i onda (valjda) fotografiranjem takve panorame da se dobije jedna "velika" fotografija. Mogu reći da je ispalo jako dobro. Najbolja je panorama napravljena sa originala, 3x crno/bijeli negativi formata (staklene ploče) 14x14cm koji se čuvaju na Geodetskom fakultetu u Zagrebu 1966 (kamera s kojom su snimljeni imala objektiv žarišne duljina 170mm, što je popriličan telefoto na full frame a pgotovo na APS-C, dok bi na 14x14cm bio širokokutni.)
Scan upravo te fotografije sa kataloga izložbe je u prilogu, a ovaj put da je prvi put spojena računalno.