29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Miliću sad je prilika za kuću uz OŠ Vežica, kreće obnova, sve je posječen okolo
Da, hmmmm Kako je moja zgrada gotova, evo malo izračuna...Uglavnom, stanovi su 32 (mislim da je toliko), 50 i 72 kvadrata, znači garsonjere, jednosobni+db i dvosobni+db. Eto, meni bi znači bila pričuva 360 ili 468 kuna, kako bismo otplatili kredit do kraja. Koliko sam upoznat (a naravno da nitko nije sazvao nikakav sastanak još od završetka radova) već je bilo pritužbi jer je puštala fasada po cijeloj vertikali, no ispada da je to bila greška loše izvedenih radova (fušarenja) pri izradi krova... Mislim da je to sada sređeno. Radovi (koliko se ja razumijem u građevinu, a razumijem se osnovno, gradio sam sebi davno kuću) izvedeno je kako treba, zamjerki imam na sve pomalo, ali mislim da je to krivica nas stanara (u biti predstavnika, ali sami smo si krivi), a ne samog izvođača, on je iskoristio to što je situacija takva da sve boli spolovilo za radove... Zato mi je zgrada umjesto bijela neka kombinacija oker-proljevasto breskvasta sa svjetlo zelenim balkonima. Mislim da se izvođač riješio viška boje s nekog nebodera, uvalio nama, a ovaj lik je to potpisao bez frke jer je njemu valjda to lijepo...VELIKE zamjerke imam na rad Alu Ben-a jer su svima zafušarili sve. Balkonske stijene su apsolutno svima na razne načine zafušarene. Vidjeti ćemo koliko će uopće trajati ovi fuš poluproizvodi koje su nam za velike pare uvalili.... Plastična stolarija i kao krivo je CNC izbušio i takve stvari. Poslije saznam u čemu je bila bit igre, ali dobro. Šta je tu je. Na stranu to i što su mi kod montaže precvikali kabel koji vodi struju na balkon pa sad moram razbijati dobar komad zida u dnevnom boravku da otkrijem kuda ide žica (da, ne ide ravno iz kutije, to sam siguran. [size=78%]) [/size]Svo zlo s time, stan je puuuno topliji nego što je bio, nije bila neka zima, ali stvarno se osjeti razlika. Čekam ljeto da vidim i po tom planu kako će se sve ponašati. Nadam se najboljem Za sada toliko, u slučaju nekih novosti, javim
Citat: Magnum - 07.03.2019., 01:33:15Da, hmmmm Kako je moja zgrada gotova, A, eto novosti....Znači, fasada (sve osim izolacije) ide dolje, nanovo se radi....
Da, hmmmm Kako je moja zgrada gotova,
Citat: Magnum - 12.05.2022., 07:46:38Citat: Magnum - 07.03.2019., 01:33:15Da, hmmmm Kako je moja zgrada gotova, A, eto novosti....Znači, fasada (sve osim izolacije) ide dolje, nanovo se radi.... "Znači, fasada (sve osim izolacije) ide dolje", zanimljiva formulacija, a još zanimljivije će biti popratiti tijek te operacije.Kako se fasada (ako misliš na onaj dio iznad izolacije) može skinuti ako je taj dio "trajno" zalijepljen na izolaciju, a da se ista ne ošteti?To će raditi na cijeloj zgradi ili samo na mjestima gdje su oštećenja?