29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Moja bolja polovica se već navikla da svugdje stajem i slikam brodove,vrijeme čini svoje
Bio na novom doku. Fotke večeras.
još je vezan uz vez 3
ali meni je važno kako će se postavit na dolfine (dolphing - e)?
shvatila sam da mi je muž nakon psa (kaže da više volim medi nego njega) ljubomoran i na objekte-rekao je glasovitu formulaciju:pa što će ti to? gledat dok? još češ tražit i da ga poljubiš? OMG
Tako je kada nama nije muka voditi vas na nokte,frizure i ostala estetska čuda,nije niti vama teško u potragu s nama za neše voljene objekteBtw samo što moja sama ide autom na te evente ,tako da samo ja nju davim
Citat: mikimiki - 28.06.2012., 00:30:14još je vezan uz vez 3I bit će još neko vrijeme, jer će sa stotonkom dignut dizalicu na toranj. Dizalica ima oko 70 t.Citat: mikimiki - 28.06.2012., 00:30:14ali meni je važno kako će se postavit na dolfine (dolphing - e)? Nisam 100% siguran, ali mislim da se klizači od doka mogu otvoriti. Dok se dotegli do stupova i klizači se zatvore. Ne vjerujem da će cijeli dok dizat 3 metra u zrak da bi ga nasadili na stupove. Koristit će stare stupove od Doka 7.hvala hvala na objašnjenju. pošto nisam nikad baš obožavala metal, nisam ni išla često na dok :-) ona galama me izluđivala, a tek vreli limovi....uffffa kada bi morala ići to su bila obično sranja u pitanju, smrzavanje, cijevi koje puštaju i slične divote.